LIJEPA PRIČA: Tomislav, Milan, Ermin i Miloš oporavljaju se od koronavirusa

Podijelite vijest

Tomislav Kovačević, zaposlenik Šumskog gazdinstva Gradiška, njegov radni kolega Ermin Ćehajić, Milan Vujić , član kolektiva Zavičajnog muzeja iz Bosanske Gradiške i Miloš Vujinić, direktor Turističke organizacije Gradiška, uspješno se oporavljaju od koronavirusa. 

Sva četvorica Gradiščana smješteni su u studentskom domu ‘Nikola Tesla’ u Banja Luci. 

– Dobro smo, ovdje nam je dobro, mislim na smještaj, hranu, medicinsku njegu. Nadamo se brzom i konačnom ozdravljenju – rekao je Milan Vujić, inače i administrator jednog lokalnog portala.

Gradiščani u izolatoriju - Avaz, Dnevni avaz, avaz.baGradiščani u izolatoriju

Vujić ističe da im sa svih strana stižu riječi podrške, te da ih često kontaktira prvi čovjek grada, gradonačelnik Zoran Adžić.

Milan Vujić, osim što je zaposlen u Zavičajnom muzeju administrator je i jednog informativnog portala. U vrijeme dok je prvih dana nakon spoznaje da je pozitivan , ležao u Opštoj bolnici u Bosanskoj Gradišci, na portalu koji uređuje objavio je dirljivu pjesmu koju je o borbi protiv morone napisala medicinska sestra Dara Grujičić.

– U borbi protiv ovog opasnog virusa u značajnoj mjeri doprinosi i zdrav i jak duh, zajedništvo i želja da se što prije vratimo svakodnevnim aktivnostima. A vratit ćemo se brzo – rekao je Vujić.

Avaz


Podijelite vijest