Portal 072info

LINGUATEAM Provjerite zašto su najrespektabilniji centar za strane jezike u zeničkoj regiji?!

Najrespektabilniji centar za strane jezike u zeničkoj regiji, koji zahvaljujući profesionalnom i stručnom kadru svakodnevno bilježi porast svojih polaznika, još uvijek vrši upis novih polaznika po akcijskim cijenama.

U ponedjeljak počinju nove grupe A1, B1 i A22, a od 27. februara i A2, za koje vlada ogromno interesovanje.

Upravo kvalitetna nastava, posvećenost svakom od kandidata, umijeće prenošenja znanja profesora i prihvatljive cijene učinile su da “Linguateam” postavi standarde u zeničkoj regiji kada govorimo o centrima za strane jezike.

Nastava koja se izvodi po programima koji razvijaju jezičnu samostalnost, samoinicijativu i sigurnost u kontaktiranju sa stranim partnerima i firmama do sada je uspjela usavršiti znanje stranog jezika stotinama polaznika.

Osim toga, svojim načinom rada, međunarodno priznatim diplomama, posebnim tečajevima za medicinare, kursevima za djecu i srednjoškolce učinili su da “Linguateam” postane itekako priznat, respektabilan, interesantan stotinama korisnika ali i primjer kvalitetnog rada i usavršavanja stranih jezika.

Uvjerite se i sami u naprijed navedeno, kontaktirajte ih već danas na broj 062 890 439, posjetite njihovu zvaničnu web stranicu www.linguateam.ba ili im se pridružite na Facebooku klikom OVDJE.

U "Linguateamu" počela sa nastavom C1.2 grupa

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box