Portal 072info

LINGUATEAM Provjerite zašto su najrespektabilniji centar za strane jezike u zeničkoj regiji?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najrespektabilniji centar za strane jezike u zeničkoj regiji, koji zahvaljujući profesionalnom i stručnom kadru svakodnevno bilježi porast svojih polaznika, još uvijek vrši upis novih polaznika po akcijskim cijenama.

U ponedjeljak počinju nove grupe A1, B1 i A22, a od 27. februara i A2, za koje vlada ogromno interesovanje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Upravo kvalitetna nastava, posvećenost svakom od kandidata, umijeće prenošenja znanja profesora i prihvatljive cijene učinile su da “Linguateam” postavi standarde u zeničkoj regiji kada govorimo o centrima za strane jezike.

Nastava koja se izvodi po programima koji razvijaju jezičnu samostalnost, samoinicijativu i sigurnost u kontaktiranju sa stranim partnerima i firmama do sada je uspjela usavršiti znanje stranog jezika stotinama polaznika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osim toga, svojim načinom rada, međunarodno priznatim diplomama, posebnim tečajevima za medicinare, kursevima za djecu i srednjoškolce učinili su da “Linguateam” postane itekako priznat, respektabilan, interesantan stotinama korisnika ali i primjer kvalitetnog rada i usavršavanja stranih jezika.

Uvjerite se i sami u naprijed navedeno, kontaktirajte ih već danas na broj 062 890 439, posjetite njihovu zvaničnu web stranicu www.linguateam.ba ili im se pridružite na Facebooku klikom OVDJE.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U "Linguateamu" počela sa nastavom C1.2 grupa

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)