Portal 072info

Ljepota nadohvat ruke: Pogledajte kako prirodna blaga BiH izgledaju iz zraka

Screenshot 7 276
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Proteklih nekoliko mjeseci smo zbog pandemije koronavirusa bili prinuđeni ili boraviti u svojim domovima – ili ostati unutar granica Bosne i Hercegovine.

No uvijek vrijedi pogledati onu ljepšu stranu novčića, a u ovom slučaju je to činjenica da sada imamo priliku posjetiti sve prirodne ljepote naše države.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ekipa Helifilma snimila je mnoštvo kadrova koji iz zraka prikazuju sva prirodna bogatstva naše države, pa ćete se tako upalivši video nakratko izgubiti u putovanju kroz Bosnu i Hercegovinu.

Preletite preko pune plaže u Neumu, prelijepog Ramskog jezera i uživajte u Zelenilu oko rijeke Šujice. Kadrovi koji prikazuju galop Livanjskih konja ostavit će vas bez daha, a samo nekoliko sekundi nakon toga otputovat ćete sve do vrha piramide Sunca u Visokom. Ukoliko je nikad niste posjetili, sada možete vidjeti kako izgleda pogled na grad koji leži u njenom podnožju.

“Okrenimo se sebi i svojoj državi i pružimo joj priliku da nas fascinira, jer itekako ima čime. Ljeto neće propasti ukoliko poštujete određene mjere i pogledate video Helifilm produkcije, koji će vam poslužiti kao katalog ljepota koje BiH ima. Pogledajte video i isplanirajte svoje vrijeme koje ćete pokloniti sebi i BiH. Vrijeme je da shvatite da živite u školjci punoj bisera, nema potrebe da izlazite. Samo jednostavno, širom otvorite oči, sve nam je tu nadohvat ruke”, poručili su iz Helifilma.

Klix

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 35
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Noćni život u vrijeme korone: “Trudim se da poštujem koliko mogu”

072info.com

Mladić (26) iz Živinica preminuo nakon infekcije koronavirusom

072info.com

Edita Đapo o ulasku u BiH bez testiranja na koronavirus, turizmu, štetama

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

CCB6E8DA 055F 4AA6 BDC2 C05AE9F52223