KONJSKI REP: Ljepota zavezane kose

Jedina frizura koja je jednostavna i praktična, a opet uvijek prefinjena i savršena, svi vole, a većini i savršeno pristaje.

Svaka djevojka sa dugom kosom zna da je to jedna od najzahvalnijih i najboljih frizura ikada. Gotova je za par minuta, a djeluje luksuzno i elegantno u zavisnosti od odjevne kombinacije.

To je jedina frizura koja je doslovice adekvatna u svakoj varijanti, od krajnje svečanih prigoda do izraženo sportskih. I bap u tome i jest sva čarolija jednostavnosti. To je frizura uz koji ističete svoje lice, jagodice i većini žena prelijepo stoji sa dozom ženstvenosti.

Konjski rep je frizura koja se nosi na pistama, zbog jednostavnosti ali i strogoće. Najpoznatija je ona varijanta gdje je rep sa zalizanom i ravnom kosom, ali uveliko je u trendu i neuredni  konjski rep koji je ne tako čvrsto vezan, ali i onaj sa uvijenom kosom ili sa pletenicom. Sve je stvar izbora. Konjski rep je posebno dobar izbor ukoliko želite staviti i akcenat na nakit.

Da skratimo, to je frizura u kojoj nećete pogriješiti, klasična, a moderna, praktična, a otmjena. A pri tome nećete potrošiti novac na frizure, nego napravite moćan konjski rep.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE