Ljepotica koja je bila jedna od najpopularnijih prvakinja UFC-a postat će majka

f 8
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Ronda Rouzi (Rousey) i Trevis Braun (Travis Browne) svijetu otkrili veliku vijest – postat će roditelji. Iako su već neko vrijeme izvan aktivnih borilačkih zbivanja, vjerovatno najpoznatiji borilački par se tu i tamo nađe na stranicama borilačkih medija. Odlučili svojim prijateljima i fanovima obznaniti jako lijepu vijest.

– Četiri sam mjeseca trudna, to do sada niste znali. Stiže beba. Više to ne mogu sakrivati pa je vrijeme za ovako pokazati – rekla je Ronda, dok je Travis sjedio pokraj nje te joj nakon toga stavio ruke na trbuh. 

Za pretpostaviti je kako to znači da se Ronda uistinu više neće vraćati u bilo kakav ring, barem ne u bližoj budućnosti. Uostalom, ovaj par već se neko vrijeme povukao u privatnost svog ranča, ali uz redovne objave na Rondinoj YouTube stranici, putem koje je otkrivena i ova vijest, prenosi “Fight site”.

Posljednja MMA borba još uvijek najuspješnije UFC prvakinje u povijesti datira na decembar 2016. godine, kad je poražena od Amande Nunes. Nakon toga se posvetila kečerskoj karijeri te je postala jedna od najvećih zvijezda WWE-a, no niti u njihovom ringu nije viđena još od 2019. godine, a poznato je kako su se pojavile i neke nesuglasice između te promocije i nje.