Portal 072info

Ljestvama se popeo do sobe pa izbo ljubavnicu: Krvavom zločinu prethodila ljubavna drama

koceljeva ubistvo opstinski funkcioner
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radovan R. (57) opštinski funkcioner osumnjičen da je nasmrt izbo svoju ljubavnicu Jasminu L. u kući u Bariču, sa Jasminom je započeo vezu nedavno ali je ona, prema pričama koje kruže u njihovom komšiluku, u međuvremenu odlučila da se vrati svom suprugu što je Radovana razjarilo.

Zbog toga se sumnja da je motiv zločina ljubomora.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Radovan, u svom kraju poznatiji po nadimku Raša, bio je opštinski referent za javne nabavke u Gradskoj opštini Koceljeva.

Kako se moglo čuti iz krugova njegovih poznanika, bio je sklon avanturama sa ženama.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

On je zbog veze sa Jasminom otišao iz kuće u kojoj je živio sa suprugom i sa djecom.

S druge strane, poznanici pričaju da je Jasmina, inače zaposlena u KCS, takođe bila udata za jednog muškarca iz sela Draginja, sa kojim je imala djecu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Međutim, Radovan i Jasmina su se upoznali u selu Svileuva, gdje su oboje imali rodbinu.

– Vjeruje se da se iz tih njihovih susreta u susjednoj Svileuvi među njima razvilo nešto više, pa su počeli aktivno da se viđaju – pričaju njihovi poznanici, dodajući da su Radovan i Jasmina prije oko mjesec dana odlučili da započnu i zajednički život.

– Priča se da je ona ipak odlučila da se vrati svom suprugu, a da je Radovana to jako naljutilo, mada teško je reći sa sigurnošću šta se tačno dešavalo između njih – pričaju njihovi poznanici.

Tako je Radovan juče predveče došao pred kuću u Bariču, uz pomoć ljestvi se popeo na terasu i ušao u sobu u kojoj je bila Jasmina. Dohvatio je nož i zadao joj nekoliko smrtonosnih uboda uslijed čega je nesrećna žena preminula.

– Čula sam da je ona razvedena, ali njega nisam poznavala. Prije dva, tri dana sam je vidjela, svraćala je u prodavnicu, a koliko znam u ovoj kući je živjela oko dva mjeseca – kažu nam komšije iz Bariča.

U dvorištu kuće još se nalaze ljestve koje je Radovan iskoristio za penjanje. Tu su i trake kojima su policajci obilježili mjesto zločina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podsjećanja radi, Radovan je nakon krvavog pira u Bariču automobilom otišao do jednog mosta u Šapcu i navodno pokušao samoubistvo. Na vrijeme je spriječen, a onda je policajcima ispričao da je ubio Jasminu.

Podijelite članak
  • 1
    Share
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Zeničanin uhapšen zbog posjedovanja droge

072info.com

Tuzla: Migrant brutalno udario stariju ženu dok je prodavala povrće na Sjenjaku

072info.com

Ukrao “mercedes”, pa izazvao dva sudara i pobjegao

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6