Ljetna bašta Caffe pizzerije “Cooltura” spas od visokih temperatura

Caffe pizzeria “Cooltura” u Zenici predstavlja idealno mjesto bilo da se radi o jutarnjem, popodnevnim ili pak večernjem izlasku.

Jedinstven ambijent i moderno uređeni enterijer učiniti će vaše trenutke u “Coolturi” još ugodnijim, a ljubazno osoblje potruditi će se da odgovori svim vašim zahtjevima.

Osim moderno uređenog enterijera, koji je postavio standarde ugostiteljstva u Zenici i šire, posebno je atraktivna ljetna bašta koja je spas od visokih temperatura.  

Atraktivna lokacija, u sklopu zeničke “Arene”, ugodan ambijent s pogledom na neprikosnoveno Kamberovića polje u Zenici, uvijek slobodno parking mjesto i pristupačne cijene, čine “Coolturu” najatraktivnijim mjestom bilo da se radi o opuštajućem izlasku i neformalnom druženju sa prijateljima ili pak poslovnom razgovoru.

Valja istaći i to kako Caffe pizzeria “Cooltura” nudi vrhunsku uslugu i veliku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, a pored toga u ponudi je i vrhunska kuhinja!

Posjetite Caffe “Cooltura” na adresi Aleja Šehida u zeničkoj “Areni” i uvjerite se zbog čega su brojni građani Zenice izabrali upravo ovaj ugostiteljski objekat za nezaobilazno mjesto za predah od obaveza.