Portal 072info

Ljetno kino na OBN-u večeras donosi film Rocky 5

OBN TV je tijekom ljeta 2017. svoje gledatelje iznenadio Ljetnim kinom u kojem se prikazuju neki od najvećih filmskih hitova današnjice. Večeras od 22.15h se nastavlja franšiza Rocky, s petim dijelom, koji je nakon originala proglašen i najboljim.

Originalni „Rocky“ iz 1976. bio je jedan od najvećih iznenađenja godine. Dobronamjerna priča o malome čovjeku i njegovim snovima osvojila je i publiku i kritiku, a na dodjeli Oscara iste godine kući je ponio kipiće za najbolji film, režiju i montažu. U godinama koje su slijedile pojavilo se nekoliko nastavaka koji su pobrali različite uspjehe, ali se 5. dio svojom pričom promaknuo u jedan od najboljih iz franšize. Možda je tajna u tome što je i ovaj film režirao isti redatelj kao i original, John G. Avildsen. Rocky Balboa ostaje bez novca. Nakon tučnjave u Moskvi liječnici otkrivaju da ima oštećenje mozga i ne smije se više boriti. Ubrzo proda kuću i s obitelji se vrati u stari siromašni kvart. Ondje trenira Tommyja, mladog boksača koji ga napusti i udruži se sa Georgeom W. Dukeom. Kako bi zaradio poštovanje obožavatelja, Tommy se želi tuči s bivšim prvakom. No to bi mogla biti Rockyjeva zadnja borba.

Sin Sylvestera Stallonea, Sage Stallone je kao petnaestogodišnjak za ulogu u ovom filmu dobio nagradu Young Artist 1991. godine. Tako se nastavlja sjajna kemija oko ove franšize koja će se na OBN-u okončati u naredni petak 11. kolovoza filmom Rocky Balboa.

Podijelite članak

Počitajte još

ANA MIHAJLOVSKI DOBILA ULOGU U SERIJI “IGRA SUDBINE”: EVO KOGA ĆE GLUMITI, A NIKADA NEĆETE POGODITI KO JOJ JE “NAMJESTIO” ANGAŽMAN!

Redakcija

Stevan Piale ekskluzivno otkriva: Malo je falilo da odbijem glavnu ulogu u seriji “Igra sudbine”!

Redakcija

Snežana Savić u “IGRI SUDBINE”

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box