Ljeto se vratilo, a sa njim i niže cijene na zeničkim bazenima

Nakon kratkog zahlađenja koje je zahvatilo našu državu u posljednje vrijeme, ponovo slijedi period sunčanog vremena i visokih temperatura. Zenički bazeni ponovo su počeli sa radom u punom kapacitetu, ali i sa novim cijenama. Od danas pa do kraja ljetne sezone cijene ulaznica su niže za 50 odsto. Za odrasle cijena dnevne ulaznice je 2KM, a za djecu 1 KM. Pred početak ove sezone na bazenima u Crkvicama su urađeni značajni infrastrukturni radovi, a sve s ciljem da se posjetioci osjećaju što ugodnije i komotnije. Nadamo se da će naši sugrađani prepoznati ove napore i spas od vrućina potražiti na zeničkim bazenima.
 
Pored toga što se sezona kupanja na bazenima nastavlja, sportski objekti Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata bit će vrlo brzo domaćin još dva zanimljiva događaja. Petak, subotu i nedjelju, 28., 29. i 30. Avgusta, Arena će biti domaćin tradicionalnog izdanja Kengur Kupa, 17-og po redu. Više od 500 mladih košarkaša iz Bosne i Hercegovine, zatim Hrvatske, Slovenije i Mađarske u pet kategorija borit će se za titulu najuspješnijeg.
Drugi sportski događaj koji će zaokupiti javnost u Zenici, ali i šire jeste utakmica 6.kola BH Telecom Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine koju će ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja odigrati protiv sarajevskog Željezničara. Ova izuzetno zanimljiva utakmica igra se u nedjelju, 30. Avgusta u 17,00 sati na terenu Kamberovića polje u Zenici. Mnogo zanimljivih sadržaja u objektima JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica.

 

Prethodni članakKako ispraviti limariju fenom za kosu
Sljedeći članakAMEL TUKA UOČI FINALA ZA 072INFO: „Ja sam ponosan na svoju Bosnu i Hercegovinu“