Portal 072info

Ljubav: Kako biti zadovoljna svojom vezom

Da bi veza uspjela najbitnije je poznavati trikove i savladati vještine kako bi sve bilo kako treba, naravno svi su ljudi različiti, ali će nekom i pomoći savjeti iz teksta koji slijedi.

Za početak pitajte sve što želite, dobiti ništa nećete ukoliko želite samo i očekujete da on može da pogađa vaše misli i želje. Pokušajte sa laskanjem, trebalo bi uspjeti.

Ukoliko mislite da tražite previše, onda pokušajte da ne zahtjevate mnogo, nego samo nagovjestite svoje želje i nadajte se najboljem. Bez ikakvog pretjeranog nametanja.

Imajte u vidu da koliko vi želite, želi i partner. Tako naprimjer ukoliko vama fali nježnosti dajte vi prvi, vjerovatno će onda i on drugi puta drugačije reagovati. Planirajte neke stvari unaprijed, recimo iznenađenje neko. Bit će zahvalan i vratit će vam uslugu, tako da ćete oboje biti zadovoljni. Ponekad su to samo stvari koje muškarcu nikada neće pasti prvom napamet. Radite slatke stvari, na taj način dajete i njemu ideje.

Nemojte prijetiti, nemojte postavljati ultimatume. Ako na taj način pokušate nešto dobiti od partnera samo ćete postići kontra efekat. Niko ne voli naredbe, a možete učiniti samo da vas počne prezirati. Prihvatite ga takvog kakav jeste ili ga ostavite.

Podijelite članak