LJUBAV NA INTERNETU: Zaljubili se preko interneta, a onda su saznali nešto nevjerovatno

Kada je nakon nekoliko poruka shvatio tko bi mogla biti djevojka s kojom se dopisuje prekinuo je s njom kontakt na nekoliko dana.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

U potrazi za partnerom mnogi se okreću upoznavanju preko interneta kako bi i tamo pokušali naći nekoga s kim dijele zajedničke interese. No ono što su o sebi otkrili Nizozemcima Eriku de Vriesu i Josephine Egberts netom nakon što su se zaljubili bilo je ipak malo previše, piše Net.

Naime, 24-godišnjak i 22-godišnjakinja upoznali su se preko Tinder-a i nekoliko su dana razmjenjivali “škakljive” poruke sve dok nisu otkrili za njih šokantnu istinu – da su davno razdvojeni brat i sestra.

Roditelji ih razdvojili

Njihovi roditelji razveli su se 1999. godine i umjesto da podijele skrbništvo, svako je sa sobom poveo jedno od dvoje zajedničke djece pa se tako Erik s ocem i bratom blizancem odselio u Belgiju, a Josephine je ostala u Nizozemskoj.

Erik se zbog školovanja vratio u Nizozemsku i tada je na Tinderu naletio na svoju sestru. “Kada sam prvi put pregledao njen profil sve mi je bilo jasno. Da budem iskren, o tome nisam razmišljao posljednjih godina jer smo brat i ja nakon mnogo neuspjeha odustali od potrage za sestrom” – rekao je Erik.

Kada je nakon nekoliko poruka shvatio da bi mu djevojka s kojom se dopisuje mogla biti sestra, prekinuo je kontakt na nekoliko dana. Ipak, bio je previše znatiželjan pa joj se javio i izložio joj svoje sumnje. Ispričali jedno drugom svoju prošlost, od razvoda roditelja, davno izgubljene braće i ubrzo su bili sigurni da su u rodu.