Ljubav po horoskopu: Ovan odlazi čim nestane strasti, Bik ne voli da ostavlja, a Ribe…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

horoskop-kwiecien-screen

Vazdušni znaci po prirodi su nestabilniji u odnosu na druge, a vodeni najpredaniji. Odanost je karakteristična za zemljane znakove, a strastvene ljubavi za vatrene.

Ovan odlazi čim nestane strasti

Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo, intenzivno i s cijelim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihovi osjećaji izrazito duboki. U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa i traže nekoga sa kim će imati strast. Mogu da se skrase samo uz nekoga ko im predstavlja neprestan izazov.

Bik ne voli da ostavlja

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakoga, no onoga koga puste blizu sebi, namjeravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako on ne funkcioniše, moguće je da će varati. To pak nikad neće priznati partneru niti ga ostaviti.

Blizanac ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to

Pripadnici ovog znaka u svojoj su suštini vrlo odani i ne vole da ostavljaju, no svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

Rak je najsrećniji ako se veže sa jednim partnerom za cio život

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvjesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a nerijetko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtjevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su vjerni.

Lavu veze obično traju od jedne do dvije godine

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dvije. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo neko kome potpuno vjeruju, i ko ih može zabavljati.

Djevica cijeni sigurnost u dugim vezama

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da budu odani i vjerni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasiće se u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Za Vage su duge veze utemeljene na prijateljstvu

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu sa ugroze opstanak veze. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija je jedan od najodanijih znakova

Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova. I ljubomore. Zbog nje završiće se mnoge Škorpijine veze, a ona će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno povjerenje.

Strijelac dugo razmišlja prije nego što se “veže”

Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne odabire. Teško se vežu i u ljubavnim su željama nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je prije svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju dobro i da ih kriju.

Jarac očekuje apsolutnu vjernost

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle kako bi to moglo da potraje za cio život. Od svog partnera očekuju potpunu vjernost, a prevaru će doživjeti kao izdaju i odmah će vas otpisati. Dobar seks i djeca su “lijepak” koji Jarca drži u vezi.

Vodoliji je potreban stalan izazov

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni pa teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu da se predaju i zaljube, ali to puca ako bi morali previše da se prilagođavaju. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikada nije dosadno.

Ribe su najvjernije

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vjernosti i odanosti te bi, da mogu, život proveli sa jednim partnerom. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle da drže u sebi.

24sata.rs