LJUBAV PREKO INSTAGRAMA: Veza im se svodila na mrežu, a kad su se susreli, odmah se vjenčali

Ljubav preko mreže upravo je poprimila još jedan novi oblik. Erica Harris i Arte Van upoznali su se, sasvim slučajno, a da niti jedno od dvoje, nije izašlo iz svojih domova van. Dogodilo se to, jedne večeri, kada je Erica surfala mrežom i slučajno ugledala Arteov instagram profil.

Nije to bila ljubav na prvi pregled profila, već prijateljstvo putem instagrama, koje je preraslo u nešto veće. Erica, rastavljena majka troje djece, živi i radi u Kaliforniji, dok Arte boravi u New Yorku.

Sve je počelo kada je Erica komentirala nekoliko njegovih fotografija, a Arte potom Ericu počeo dodavati u svoje objave. Komunikacija je, unatoč realnoj udaljenosti, započela.

“Privuklo me je to što sam iz njegovih komentara mogla vidjeti kakav je prema ženama. Uočila sam da je jako pažljiv i pomislila kako je baš drag dečko”, rekla je Erica za Daly Mail.

Par je izradio zasebne instagram profile kako bi mogao nesmetano nastaviti svoje prijateljstvo, a onda se jednog dana dogodilo to da Arte više nije odgovarao na njezine poruke. Ono što zbunjena Erica nije znala jest da je Arte doživio prometnu nesreću i završio u bolnici. Kada je izašao van, njih su dvoje nastavili komunicirati kao nikada prije. Pojavila se ljubav.

Copy

Arte i Erica osjetili su bliskost i odlučili se, konačno, upoznati u stvarnom životu. Arte uopće nije dvojio kako je Erica žena njegovog života, pa je kupio jednosmjernu kartu za Kaliforniju.

Njihov susret zabilježile su i kamere CBS-a. Nedugo nakon prvog susreta, par se vjenčao. Arte je Ericu odmah zaprosio! Na njihovim današnjim instagram profilima stoji status kako su oboje vjenčani, jedno za drugo.

cafe.ba

Prethodni članakGOLIJEŠNICA IZMEĐU MAGLAJA I ŽEPČA: U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI SMRTNO STRADALE DVIJE OSOBE
Sljedeći članakDNEVNI HOROSKOP 07.02.2016.