Portal 072info

Ljubav prema Čeliku nema granice: Salčinović prkosi doktorima

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nogometaši Čelika danas će na Bilinom polju dočekati tim Zvijezde 09 u okviru 6. kola Premijer lige BiH. Ova utakmica je svakako veoma važna za Zeničane, koji žele s pobjedom napredovati još više na tabeli.

Na jučerašnjoj press konferenciji šef struke Adnan Örnek izjavio je da može računati na sve raspoložive snage, između ostalog i kapitena Fenana Salčinovića, koji je protiv Zrinjskog na Bilinom polju zadobio povredu zadnje lože, tako da mu je preporučeno mirovanje. Salčinović će danas vjerovatno nastupiti, ali na svoju odgovornost, a ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i zvanični doktor kluba Faruk Hodžić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

“Fenan ima povredu zadnje lože, preporučene su mu fizikalne terapije, odnosno plazma terapija. Ja sam mu preporučio da preskoči današnju utakmicu, ali on je jučer odradio trening i kazao je da se dobro osjeća, te da želi sutra nastupiti. Želi da pomogne ekipi u važnoj utakmici, samo se nadam da će sve biti uredu, odnosno da mu loža skroz ne pukne što se svi pribojavamo”, istakao je Hodžić.

Doktor Hodžić nedavno je lijevog beka Dinu Bevaba u vrlo kratkom periodu “oporavio” i spremio za meč protiv Zrinjskog, Bevab je odigrao sjajno i bio asistent za gol Jamaka, koji je donio Zeničanima tri velika boda protiv aktuelnog prvaka BiH

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Salčinović će danas zauzeti svoje mjesto u ekipi, a vidjet ćemo koliko će moći izdržati na terenu. Sve u svemu, hrabar potez kapitena crno-crvenih čime još jednom pokazuje privrženost klubu i svoju hrabrost.

SportSport.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME