Portal 072info

Ljubav prema flertu

Jedina stvar u kojoj godine nisu bitne, niti da li ste iskusni ili ne. Sve što treba je ne biti stidljiv, sve se može savladati bez puno muke.

A šta je zapravo flertovanje? Prije svega zavođenje, ali velika je razlika između nabacivanja i flerta, jer flert je često sasvim nevin i pokazuje tek neke simpatije prema osobi, a naravno može i mnogo više. Bitno je da se pogledi sretnu, jer oči govore i previše i sigurno su najjače oružje korišteno u flertu.

Sigurno ste doživjeli pogled koji vas je opekao, e to je stvar koju i vi morate naučiti. Naravno ne pretjerivati, prvo je potrebno uspostaviti onaj sramežljivi pogled a zatim i direktan naravno ne duži od 3 sekunde. Požete ponavljati koliko želite i sigurno će se osoba suprotnog spola naći u vašoj blizini.

Naravno da nije sve u flertu, nego i do toga kako se vi držite, nije poželjno previše provokativnog pristupa jer muškarce to pretežno odbija a ne privlači kako se zapravo misli. Bitno je pronaći zlatnu sredinu, biti njegovan ali i sa naznakom na neku divlju stranu. Za žene to je pristojna odjeća i recimo razbarušena kosa ili crveni ruž.

Pri verbalno flertu obratite pažnju na igru riječi, nemojte biti previše ukočene i pripazite, slobodno neka rečenice budu i pomalo dvosmislene, ali ogradite se tako da možete okrenuti na šalu ako suprotan spol ne uspije shvatiti vaše riječi.

Naravno za kraj tu je i miris, to je ono što se pamti uvijek. Uživajte u flertovanju, pa makar ništa i ne bilo od toga, dobro ćete se zabaviti. Uz par savjete spremni ste da krenete po one koje želite.

Podijelite članak