Portal 072info

Ljubavna priča koju krije novčanica od 20 eura obišla je cijeli svijet

Sve je počelo kada je Denise O’Reilly podijelila fotografiju novčanice na svom facebook profilu.  Naime, ova novčanica od 20 eura obnovila je staru ljubavnu priču.

Slika je ubrzo počela da kruži ovom društvenom mrežom, a podijeljena je skoro 16.000 puta. Ubrzo je objavljena i priča koja se krije iza ovog ljubavnog gesta za jednog mladića po imenu Lič.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Megan je bilo ime kojim sam nazivao svoju bivšu djevojku. Bili smo zajedno godinu i pol dana. Ime Megan je nastalo kada sam pogrešno čuo njeno ime i prve nedjelje zabavljanja mislio da se zaista tako zove”, objasnio je Lič.

novcanica-n

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Ja sam muzičar i dok smo bili zajedno posvetio sam joj pjesmu pod nazivom “It’s always been you”. U pjesmi sam objasnio da ćemo mi možda raskinuti jednog dana i da će ona upoznati nekog drugog. Kada sam vidio šta se dešava sa novčanicom, pozvao sam je. Rekla mi je da je napisala tu poruku kada je dolazila na jednu od mojih svirki prije šest mjeseci. Nisam ni znao da je ona tamo. Mislila je da ću novčanicu dobiti baš ja, što se nije desilo. Mislila je da ne želim da razgovaram sa njom”, dodao je on.

Oni su sada ponovo u kontaktu, ali kako kaže, situacija je drugačija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME