Ljubavne igrice: Uključite maštu

poker

Svaki ljubavni par se trudi da mu veza i odnos ne pređu u naviku, da dodaju žar vatri koja se gasi. Pa što da ne malo začiniti i zajedničke intimne momente.

Ponekad je potrebno učiniti nešto što se zaista ne očekuje, pa zašto da ne naprimjer, sve pripremiti za vas dvoje i jednostavno samo pozvati partnera sa riječima „dolazi odmah“. Zašto sve unaprijed mora biti isplanirano? Iznenađenja su divna.

Stigle su hladne noći koje je mnogo bolje provoditi u zatvorenom prostoru sa voljenom osobom nego negdje vani, a da te noći ne bi prešle u rutinu, zašto ih ne začiniti sa društvenim igrama, krenuvši od karti. Recimo, poker u skidanje, igrica koja pri samoj pomisli skuplja seksualnu tenziju. Gubitnik skida sve, pobjednik vidi sve! Ukoliko nemate karte, i „Ne ljuti se čovječe“ je idealna igra. Svaki loš potez plaća se komadom odjeće.

Zatim jedna igrica za slobodnije parove, lagana muzika, prigušeno svjetlo, komadić papira na kojem ćete pisati svoje izazove. Na taj način istražujete jedno drugo, a zamislite da je nečiji izazov ples samo za njegove oči, nešto što morate probati. Ne moraju tu biti samo izazovi, mogu i intimna pitanja koja su vas uvijek zanimala. Na taj način seksualne tenzije se gomilaju i noć će sigurno dobro završiti.

Učinite si ove hladne noći zanimljivijim.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE