Portal 072info

Ljubavni horoskop: Koji će se horoskopski znak najbolje udati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poznato je da žene maštaju o svome vjenčanju. Vjerovali ili ne, muškarce često more slične brige. Dugo proučavaju svaku ženu prije nego što se odlučuju za brak.

OVAN

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Muškarac se u njezinoj prisutnosti osjeća kao žena jer ona čini sve barem duplo bolje od njega. Uvijek radi, stvara, nada se i ohrabruje muškarca unatoč preprekama. Otvorena je i iskrena. Pouzdana. Uz nju ne treba brinuti o neprijateljima jer će oni pobjeći glavom bez obzira kada shvate koliko je snažna žena koja ga čuva. Muškarac je njezino blago. Djeca joj nikada neće biti razmažena i odmalena će ih učiti kako se trebaju boriti za vlastite ciljeve. Sve što traži od muškarca je da vjeruje u sebe.

BIK

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve što radi vrlo je temeljito. Uz nju ne postoje propusti i neočekivana razočaranja. Muškarac joj komotno i bezbrižno prepušta novac u ruke, a ona vrlo suvislo upravlja njime. Muškarac se prepušta u njezine ruke i ne sumnja u njezinu poslušnost i odanost. Ona je nepokolebljiva kao deva. Spremna krvariti za njegovu dobrobit. Sve što traži od njega su česti darovi. Sitnice. Djeca su joj stabilna, puna vedrine.

BLIZANCI

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Duboko promišlja. Muškarac ima povjerenja u nju. Prepušta joj se i otkriva svjetove. S njom je svaki dan kao novi život. Njezina je prisutnost kao eliksir mladosti. Ona ne banalizira jer svemu daje smisao. I da, puna je iznenađenja. U situacijama mrzovolje usrećuje ga kartom za utakmicu Lige prvaka. Sve što traži od njega je iznenađenje. Djeca su joj od malih nogu svestrana.

RAK

Osjećaji su joj intenzivni. Muškarac uz nju osjeća što znači imati pravu ženu. U njemu izaziva lavinu strastvenih osjećaja. Uz nju mu programi za odrasle nisu potrebni. S njom ima sve. Od komedije do drame. S njom će živjeti u oazi iz tisuću i jedne noći, okružen najukusnijim blagodatima. Djeca su joj najvažnija. Prema njima je zaštitnički nastrojena. Sve što od njega očekuje je da ju mazi i pazi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

LAV

Ona je njegov život. Svetost. Nadahnuće. Uz nju se osjeća kao Superman. Karizmatična je ne treba joj previše da ga usreći. Sve što radi za njega radi cijelim svojim tijelom. Istinski zrači i on ju voli najviše. Ljuti se najljepše na svijetu, a kada zahtjeva, svaka njezina želja njegova je zapovijed. Uz nju spoznaje što je nesebična i prava ljubav. Sve što od njega traži je da ju obožava. Djeca su joj uvijek najbolja u svemu.

DJEVICA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve što zna, zna duplo bolje od njega. Život će mu biti oslobođen iluzija i životnih prepreka koje ga sputavaju u postizanju ciljeva. Ona je žena koja potiče njegovu kreativnost, bez inzistiranja. Njoj je ljubav u djelila, a ne u riječima. U bolesti i zdravlju ona je odgovorna za njega. Od njega traži iskrenost i marljivost. Djeca su joj dobro organizirana i inteligentna.

VAGA

Zna što su sklad i harmonija. Ona je čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke s njegova puta, a meka kao baršun kada ga treba opustiti u napetim trenucima. Odlučno ga vodi kroz život i čini to ljupko. Ženstveno. Bez nje je pola čovjeka. Sve što mu treba je da on postane dio nje. Lijepa je i graciozna. Djeca su joj omiljena u društvu.

ŠKORPIJA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena i čarobnica. Zavela ga je na prvi mah. Poznaje ga u dušu i uvijek je korak ispred njega. Doseže vrhove i čeliči ga. Baca ga u ponore iskušenja. Čini od njega velikog čovjeka, a on je spreman napraviti sve za njezin osmjeh. Ne trpi izdaju. Traži dokaz vjernosti od njega. Uči ga što je posvećenost i strast, kako strastveno voljeti njezino tijelo, srce i duh. Djeca su joj odmalena predodređena za velika djela.

STRIJELAC

Sretnica je. Mudra je, plemenita i odvažna. Bogovi su ju izabrali za svoju miljenicu. Zasipa ga darovima. Sve će mu žene pored nje djelovati prefrigano. Iskrena je i oslobađa. U njoj vidi partnericu i najbolju prijateljicu. Uzdiže ga svojim iskrenim odobravanjem i britkim umom. Život s njom je avantura. U srcu je putnik, istražitelj dalekih svjetova. Ona je vatrena. Sve što od njega traži je razumijevanje. Djeca su joj optimistična i entuzijastična.

JARAC

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

On stoji pred stijenom. Snažna je, ali dostojanstveno i nenametljivo. Odgovorna je i posvećena. Uz nju se izgrađuje i postaje bolji. Njezina mašta ne priznaje nerealne fantazije jer ona zna krajnji ishod stvari. Od njega traži čvrst karakter i ustrajnost. Kao majka je vrlo stroga i pravedna. Djeca su joj snalažljiva i dobro vladaju situacijom u kojoj se nalaze.

VODOLIJA

U njezinom se društvu odjećate kao zatvorenik koji je u konačnici osjetio trenutak slobode. Ona skida sve njegove okove. Uz nju mu nije potreban vremeplov. Ne pripada samo njemu već svima, a opet nikome. Uz nju uči kako biti topao i druželjubiv. Borbena je i nezamjenjiva. Djeca je obožavaju jer je sposobna gledati svijet njihovim očima. Jednoga će dana oni postati pravi genijalci.

RIBE

Ona je sirena koja ga potapa na dno oceana, umjesto da plovi slobodnim vodama. Samo najhrabriji mogu zaroniti u te dubine. Ako ste spremni nositi se s njom neće vas pokušati promijeniti. Njezin je duh svestran. Bujna joj je mašta i od njega će napraviti novoga čovjeka. Ne vjeruje u propali slučaj. Sve što od njega traži je da se brine o njoj. On u suprotnome pored sebe ima najženstveniju ženu na svijetu. Djeca su joj disciplinirana, piše “Cosmopolitan“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME