Ljubavni horoskop za mjesec avgust

Ljubavni horoskop za mjesec avgust

slika (1)

Saznajte šta Vam zvijezde donose u ljubavi u narednom mjesecu…

OVAN

Pošto je Mars sve vrijeme uj Raku vi ste emotivni i ranjivi. To doprinosi da mnogo više mijenjate raspoloženje što vam se baš i ne dopada. Mjesec avgusta ukazuje da Lavovi mogu da vam budu privlačni, a da ćete od sredine mjeseca postati veoma traženi. Mnogi ljudi smatraće da ste privlačni, a unutar sebe bićete ranjivi više nego to biste htjeli to sebi da priznate. Nije isključeno da ćete istovremeno izlaziti sa dvije osobe koje su vam zanimljive.

BIK

Mars u trećem polju donosi Bikovima osobe koje mogu da ih zaintrigiraju sa pravim riječima. Nije isključeno da ćete kroz razgovore sa jednom osobom prepoznati emocije. Slobodni Bikovi takođe mogu da se zainteresuju za osobu koju sreću preko posla. Udvarćate vam se Rakovi, Ribe i Škorpije. Pošto Venera ulazi u Vagu vi od sredine mjesec bivate otvoreniji za svaki vid novog poznanstva. Ovog trenutka mnogi Bikovi mogu da padnu na romantičan gest osobe kojoj je stalo do njih.

BLIZANCI

Pošto Merkur ulazi u Lava vi postajete otvoreni za kontakte i nova poznanstva. Pošto je Jupiter u Raku vama su najprivačnije osobe koje mogu da vam ponude bilo kakvu vrstu sigurnosti. Za početak nove emotivne veze treba izabrati sredinu mjeseca, a dotad ćete vjerovatno biti u kontkatu sa brojnim osobama. Vi ste u fazi kada ćete lako pristati na originalan prijedlog za izlet, zabavu ili kraće putovanje.

RAK

Uticaj planeta donosi velike promjene u vašem životu. Mnogi Rakovi pripremaju se za proširenje porodice ili razmišljaju o zajedničkom životu. Jupiter će vas naučiti kako da vaše osobine iskoristite na najbolji način i osvojite sve ljude svojom senzibilnošću i stavom. Ovaj period donosi prave momenta za razmiljanje o braku ili pravim potezima u odnosu sa osobom do koje vam je stalo.

LAV

Pozitivan uticaj Sunca i Merkura pojačavaju vašu harizmatičnost. Mnogi će željeti da budu u vašem drutvu, li će vaši kriterijumi biti sve veći. Zahtjevni ste i ne tako tolenartni. U prvom dijelu mjeseca imaćete neočekivano poznanstvo koje će ponajviše zavisiti od vas. Prijateljska baza će vam biti osnova svega, jer ste još uvijek pomalo emotivno nestabilni ali će malo ko uspjeti da dopre do vas. Vaga može da flertuje sa vama ali ne na duge staze.Niste zaintersovani za prolazne avanture.

DJEVICA

Prvu polovinu mjeseca Venera vam donosi šarm na osnovu koga će mnoge osobe željeti da budu u vašem društvu. Žene Djevice će se proljepšati, a muškarci će postati zavodnici. Pošto će vaš Merkur biti u polju tajni sve vrijeme ćete biti misteriozni i nedokučivi za osobe suprotnog pola.Neptun je sve vrijeme dobro postavljen što vam omogućava da imate harmoničan odnos sa osobom do koje vam je stalo.

VAGA

Sa Marsom u Raku ni u avgistu mjesecu partnerski odnosi neće biti laki već promjenljivog stanja. Pošto će Venera ući u vaše polje sredinom mjeseca, bićete u potpuno drugačijoj fazi nego vaš partner. Vjerovatno ćete pored sebe imati osobu koja ima neke svoje privane probleme zbog kojih je neraspoložena. Sredinom mjesec postajete poletni, harizmatični i otvoreni za nove ljubavne veze. Krajem mjeseca preko prijatelja možete da upoznate zanimljivu osobu u znaku Lava.

ŠKORPIJA

Ulazak Venere u dvanaesto polje u avgustu donisi velika iskušenja za vas. Možete lako da budete sa jednom osobom, a da razmišljate o drugoj. Ili, takođe da gajite osjećanja prema osobi koja nije slobodna. Treba da budete obazrivi kome poklanjate emocije jer ste u ovom mjesecu ranjivi i romantični. Zbog toga ćete biti nesigurni u ljubavi. Saturn vas tjera da sagledate sve situacije ozbiljno, pa i da razmiljate o odnosu sa partnerom najpozbiljnije u posljednjih nekoliko godina,

STRIJELAC

Merkur u devetom polju Strelčevima donosi ljubav na putu ili osjećaj da treba da se srećnu sa nekim važnim ko dolazi sa putovanja. Jupiter u Raku je vaše emocije podigao na potpuno drugačiji nivo, tako da ste požrtvovani i posvećeni osobama do kojih vam je stalo. Venera u Vagi može da vam donese flert sa osobom koja vam se predstavlja kao prijatelj. Slobodni Strelčevi maštaće o romansi na putovanju, pa ako odete na put mogu da vam se dogodi interesantna poznanstva.

JARAC

Mars u polju partnerstva može da vam donese turbulentan odnos sa partnerom, ali isto tako i pritisak od strane osobe sa kojom ste u vezi. Pošto je Saturn u Škorpiji vi niste sprmeni da popustite i sve pamtite, tako da u ovom mjesecu treba biti strpljiv i tolerantan. Ako ste u braku ili dužoj vezi, ne dozvolite da međusobne tenzije naruše vaš odnos, jer će krajem mjeseca situacija početi da biva znatno stabilnija.

VODOLIJA

Sunce i Merkur u sedmom polju donose vam zanimljiva poznanstva tokom predstojećeg mjeseca. Vjerovatno ćete osjećati privlačnost prema osobi koja je poznata javnosti ili interesantna za mnoge osobe. Neke Vodolije imaće najmanje dvije opcije za ulazak u emotivnu vezu, dok će druge imati beskopromisne zahtjeve. Uran vas tjera da kontrirate svima pa i osobama koje vam se dopadaju.

RIBE

Merkur u Lavu može da vam donese zanimljiv poznanstvo preko posla. To čak može biti osoba koja je porijeklom iz Crne Gore ili Italije jer je Merkur u Lavu. Vaš Neptun pojačava vaše predstave o drugima tako da ste sve vrijeme skloni idealizacijama. Naglašeno peto polje ukazuje da ćete u period od narednih nekoliko mesci biti raspoloženiji za zabave i poznanstva na mjestima javnog tipa. Rak može da vam ponudi romantičan odnos, dok će Lav ili Blizanac da bude pravi izazov za vas.

Izvor: PRESS

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE