Portal 072info

Ljubavni horoskop za septembar!

Otkrijte što vas očekuje na emotivnom planu na samom kraju ljeta i početkom jeseni, u kojoj mjeri će vam planete biti naklonjene kada je riječ o ljubavnom životu i hoće li na njega jako utjecati pomrčine Sunca i Mjeseca 1., odnosno 16. rujna, piše besnopile.rs

OVAN

Većina planeta će tijekom rujna biti u gornjoj polovici vaš natalne karte što znači da će vam emotivni i obiteljski odnosi biti primarni. Trebali biste biti spremni na to da konačno riješite neke nesuglasice s partnerom koje postoje već neko vrijeme. Položaj planeta će biti takav da ćete biti izuzetno emocionalno snažni, zbog zapadnog dijela vaš natalne karte i 7. kuće koja je vezana za ljubav i brak. To znači da će se pojedini Ovnovi baš u ovom periodu odlučiti na brak.

Rujan je odličan period za ljubav i za usamljene Ovnove. Mnogi pripadnici bi mogli da se zaljube dok su na putu u inozemstvu ili će im pažnju privući stranac. Dobro mjesto za traženje srodne duše mogli bi biti i obrazovni centri, a neki Ovnovi će sreću pronaći pored osobe koje upoznaju tijekom izlaska ili na zabavi.

Dok će vam Jupiter pružati brojne mogućnosti za ljubav, Mars će omogućiti da osjetite veliku emocionalnu snagu. Bit će ovo razdoblje izuzetno ispunjeno strašću tako da bi pojedine pripadnike ovog horoskopskog znaka uskoro mogla iznenaditi vijest o trudnoći.

BIKJakost vaših planeta bit će tijekom rujna skoncentrirana u južnom dijelu vaš natalne karte, a karijera će vam biti u drugom planu. Bit ćete prilično fleksibilni u odnosu s drugim ljudima, naročito potencijalnim partnerima što bi moglo izrodi mnoštvo ugodnih situacija i trenutaka u ovom razdoblju.

Bikovi koji su u dužoj vezi mogli bi očekivati da će im veza još više ojačati, dok je pred pripadnicima ovog znaka koji su u braku izuzetno harmonično razdoblje. Sa svojim bračnim suputnikom bit ćete na istoj valnoj dužini, tako da je ovo izuzetno dobar period za početi planirati potomstvo ili da intenzivnije poradite po tom pitanju.

Za slobodne Bikove izuzetno dobar period za zaljubljivanje kreće od 22. rujna, kada će osjetiti pojačan utjecaj planeta koje su zadužene za ljubav. Dok će pojedinci željeti neobavezno zabavljanje, ostali bi svoju drugu polovicu za ozbiljnu vezu mogli pronaći na poslu, u nekom sportskom centru ili će uslijediti poznanstvo preko neke ženske osobe.

BLIZANCI

Vi ćete biti pod snažnim utjecajem pomrčine Sunca i Mjeseca koje će se odigrati 1., odnosno 16. rujna, što će se odraziti na gotovo sve aspekte vašeg života, ali ponajviše na karijeru i financije.

Što se tiče ljubavi, bit ćete vođeni više srcem, a logiku ćete zanemarivati. Ipak, sve će biti dobro pa možete očekivati brojne romantične momente, a ovo se naročito odnosi na Blizance koji su u vezi ili braku. Međutim, veze koje nisu stabilne mogle bi se okončati baš u ovom periodu dok će oni u stabilnom emotivnom odnosu početi razmišljati o bebi.

Slobodni Blizanci će uživati u izlascima i druženjima, a većina bi mogla očekivati izuzetno strastveno razdoblje.

RAK

Rujan će biti prilično zanimljiv i izazovan za pripadnike ovog znaka, tako da bi bilo dobro da se naoružate emocionalnom snagom i budete fleksibilniji kako biste dobili željeni ishod. Uglavnom će se sve vrtjeti oko emotivnih i obiteljskih odnosa, a neke od vas bi mogli iznenaditi događaji u trećoj dekadi mjeseca.

Rakovi u stabilnoj vezi ili braku mogu očekivati brojne romantične trenutke sa svojim partnerom. Bit ćete poprilično posvećeni obitelji i društvenim događanjima. Moguće je da će pojedini Rakovi promijeniti mjesto stanovanja ili će renovirati postojeće.

Kraj mjeseca donosi brojne promjene u emotivnim odnosima. Dok će oni u stabilnim vezama ostvariti nevjerojatno harmoničan odnos, Rakovi kojima ne cvjetaju ruže u vezi će se premišljati da li da ostanu ili odu, a konačnu odluku će svakako donijeti do isteka rujna. U svakom slučaju, ovo nije dobro vrijeme za planiranje potomstva.

LAV

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi ili braku bit će pod snažnim utjecajem pomrčine Sunca 1. rujna, odnosno pomrčine Mjeseca 16. rujna, što bi se moglo jako odraziti na postojeće partnerske odnose, odnosno poljuljati ih. Naročito će financije igrati veliku ulogu u bračnim odnosima. Stabilne veze će se održati u ovom periodu dok će se okončati one koje nisu ni bile osobito uspješne.

Slobodnim Lavovima će tijekom ovog mjeseca na pameti više biti dobar provod i avanture nego ozbiljna veza, za što će imati više nego dovoljno prilika. Žene Lavice trebaju povesti više računa o svom intimnom zdravlju.

DJEVICA

Tijekom rujna pucat ćete od samopouzdanja i magnetski ćete privlačiti sve oko sebe. Ovo se pogotovo odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka. Međutim, većina Djevica u ovom periodu neće razmišljati o ozbiljnoj predanosti partneru već će im zabava i površne veze biti prioritet. U svakom slučaju, imat će dovoljno prilike da ostvare svoje zamisli.

S druge strane, Djevice koje su u ozbiljnoj vezi ili braku osjetit će snažan utjecaj pomrčine Mjeseca 16. rujna. Mnogi odnosi bit će stavljeni pod lupu, tako da ovo nikako nije dobar period za planiranje potomstva. Mogući su konflikti, ali će se za većinu parova ovaj period dobro završiti tako da već krajem mjeseca mogu očekivati ljubavni odnos prepun harmonije, piše besnopile.rs.

VAGA

Tijekom rujna većina planeta se nalazi u istočnom dijelu vaš natalne karte tako da je sada idealan trenutak da shvatite što zaista želite u životu i da hrabro počnete s ostvarivanjem svojih želja. Vaša sudbina je u isključivo u vašim rukama, a Jupiter ulazi u vaš znak krajem mjeseca što će vam donijeti dodatno samopouzdanje i mnogo dobrobiti.

Usamljene Vage mogu očekivati da će svoj emotivni status promijeniti u posljednem tjednu rujna. Većina tih veza će od starta biti vrlo ozblijne, čak mnogo stabilnije od onih “uhodanih” čemu je direktan “krivac” planeta Mars.

Mnoge Vage koje su u stabilnoj vezi mogu očekivati da će stupiti u brak, a pripadnici ovog znaka koji već imaju supružnika uživat će u strastvenim momentima. Ukoliko planirate potomstvo, ovo je odlično vrijeme da realizirate svoj naum.

ŠKORPION

Pomrčina Sunca 1. rujna i pomračenje Mjeseca 16. rujna imat će vrlo pozitivan utjecaj na vaš emotivni život. Naročito pomračenje Mjeseca koje će dodatno učvrstiti vašu postojeću vezu. Međutim, vi ćete do 7. rujna biti prilično hladni i rezervirani prema partneru. Poslije ovog datuma postat ćete vrlo romantični i osjećat ćete se bezbrižno.

Slobodni muškarci rođeni u ovom znaku pokušat će spojiti posao i ljubav. Pokušat će pronaći utjecajnu osobu koja bi im mogla pomoći u profesionalnom razvoju i napretku u karijeri.Škorpioni u braku bi mogli uživati sa supružnikom ako mu mnogo ne zanovijetaju i prihvate ga onakvim kakav je. Pošto će ovog mjeseca sve prštati od strasti, vrlo je moguće da će doći do trudnoće.

STRIJELAC

Pripadnicima ovog znaka je neophodno da budu mentalno jaki i emocionalno stabilni tijekom rujna, jer im slijede radikalne promjene. No, ne bojte se jer će sve na kraju biti u najboljem redu. Vaša vladajuća planeta prelazi u znak Vage, što će vam omogućiti da vam ljubavni život bude mnogo bolji nego u prethodnom razdoblju.

Solo Strijelci bi novu ljubav mogli pronaći na poslu ili preko društvenih mreža. Potreban vam je snažan i utjecajan partner i dat ćete sve od sebe da takvog i nađete. Međutim, nakon prvog tjedna veze možda će se ispostaviti da vaša nova ljubav nije onakva kakvom ste je zamišljali. Da bi veza opstala neophodno je da partnera prihvatite onakvim kakav on jest.

Pripadnici ovog znaka u ozbiljnoj vezi mogu očekivati vrlo romantično razdoblje tijekom ovog mjeseca. To se također odnosi na Strijelce u braku koji će uživati u harmoničnom odnosu sa svojim supružnikom, a zvijezde pokazuju da je ovo odlično vrijeme ako priželjkujete ostati u drugom stanju.

JARAC

Vama će tijekom rujna karijera biti u prvom planu, ali to ne znači da ćete se odreći ljubavi u ovih 30 dana. Sam početak mjeseca će biti izuzetno produktivan za nove emotivne veze, koje bi mogle vam dati vjetar u leđa i dodatno vas inspirirati da budete što uspješniji na poslu kad se budete fokusirali na karijeru. Također nije isključeno da pojedini Jarčevi upoznaju novu ljubav baš na poslu ili kada budu obavljali neku aktivnost vezanu za posao.

Kada je riječ o Jarčevima u vezi ili braku, znajte da će ovo biti harmoničan ali ne osobito strastven mjesec za vas i vašeg partnera. No, manjak strasti neće narušiti vaš odnos tako da možete očekivati veliku potporu svoje druge polovice u čemu god vam ona bude bila potrebna.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, ovo će biti odličan mjesec za vas! Većina planeta se nalazi u gornjoj polovici vaš natalne karte, što će se posebno odraziti na vaš napredak u karijeri. No, to ne znači da će ljubavni život stagnirati …

Sve dok Merkur bude retrogradan (do 21. rujna) slobodni Vodenjaci mogu očekivati da će im se šanse da nađu odgovarajućeg partnera samo povećavati. Nove veze koje se ostvare u ovom periodu bit će uzuzetno strastvene i vrlo je moguće da ćete naići na osobu s kojom ste vrlo seksualno kompatibilni.

Vodenjaci u vezi ili braku trebaju naučiti kako se ophoditi prema partneru da ne bi došlo do nepotrebnih razmirica. Sada je pravo vrijeme da mu kažete što mislite i osjećate i da zajedno shvatite kako uskladiti svoja mišljenja i stavove. Ukoliko vam se u život vrati bivši partner, znajte da će vaš odnos biti bolji nego što je bio lani.

RIBE

Pomrčina Sunca bi prvog dana rujna zauzetim Ribama, bilo u vezi ili u braku, mogla donijeti povećanu razinu stresa i trzavice u emotivnom odnosu. Međutim, istinske ljubavi će izdržati i preživjeti ovaj test.

Ovo je izvrstan mjesec za usamljene Ribe, jer će biti vrlo društvene i tako steći mnoštvo mogućnosti da upoznaju zanimljive osobe. Velika je šansa da svoju novu ljubav sretnete dok završavate neku poslovnu ili financijsku obvezu.

Ribe koje su u ozbiljnoj vezi mogle bi vrlo lako ovog mjeseca stupiti u brak dok će na strani Riba u braku biti Merkur, njihova planeta ljubavi. Upravo bi pod njegovim utjecajem mnoge Ribe mogle početi planiranje potomstva. Iako je ovo generalno dobar period za vas, postoji mogućnost da postanete previše posesivni što bi moglo uplašiti vašeg partnera tako da dajte sve od sebe da do toga ne dođe.

Podijelite članak