Portal 072info

Ljubavni savjeti kojih se trebate pridržavati ako želite sretnu vezu

Kako biste zadržali kraj sebe muškarca za kojeg smatrate da je onaj pravi, morate da slijedite nekoliko savjeta koje su vam ponudile žene koje su u tome uspjele. Koji su to savjeti i na koji način ih trebate primijeniti, pročitajte u nastavku teksta.

1. Nikako ne smijete da zamišljate savšenog muškarca i da tražite baš takvog, jer smo sigurni da ga nikada nećete naći. Može da bude sličan onom što ste vi zamislili, ali nikada ne može da bude savršen. Princ iz bajke ne postoji i zato se pomirite sa tim.

2. Nikada ne smijete da gledate samo partnerove mane. Morate znati da niko nije savršen i zato prihvatite muškarca onakvog kakav on zaista jeste.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

3. Ne smijete da patite zbog bivše ljubavi. Ako ste raskinuli neku vezu vrijeme je da prošlost ostavite iza sebe i da gledate u budućnost. Nikada ne smijete razmišljati da će vam se ista sudbina ponoviti i sa sadašnjim partnerom.

4. U vezi nikada ne smijete da zapostavite sebe i život koji ste imali prije nego je ta veza počela. Vodite računa o tome da ni jedan mušlarac ne voli da mu budete priljepak, pa se u skladu sa tim i ponašajte.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

cafe.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME