Ljubitelji video igara u ekstazi: Rockstar potvrdio da radi na igri GTA 6!

foto rockstar games
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Dobre vijesti za sve ljubitelje video igara stižu iz Rockstara, koji je konačno potvrdio da aktivno radi na novom nastavku popularnog Grand Theft Auto serijala. Ostali detalji trenutno nisu poznati.

GTA V izašao je za PlayStation 3 i Xbox 360 sad već davne 2013. godine, te je osvanuo i na konzolama prošle generacije, a 15. marta izlazi i za PlayStation 5 te Xbox Series S/X.

Obožavatelji sa nestrpljenjem čekaju nastavak popularnog serijala, pa nema sumnje kako će ih ova vijest iz Rockstara, koji inače potpisuje ovu igru, itekako obradovati.

“Uz neviđenu dugovječnost GTA V, mnogi od vas pitaju za novi nastavak ovog serijala. Sa svakim novim projektom u koji se upustimo, cilj nam je uvijek značajno odmaknuti od onoga što smo prethodno isporučili. Stoga sa zadovoljstvom potvrđujemo da je aktivni razvoj sljedeće GTA igre već započeo”, priopćili su iz Rockstara.

U svom priopćenju nigdje nije spomenuo da će se novi nastavak serijala zvati GTA VI.

Također su izostavljeni svi ostali detalji, poput lokacije na kojoj će nova videoigra biti postavljena, no ako je za suditi prema prethodnim nastavcima, gotovo je sigurno da će se igrači maknuti iz svima poznatog San Andreasa.

Iz Rockstara kažu da će više informacija o novoj GTA videoigri otkriti čim za to budu spremni.