Portal 072info

LONČAREVIĆ ‘ZAPALIO’ SOL AZUR ARENU: Hiljade posjetilaca dio Šankanja Vol 4 (FOTO+VIDEO)

Jučer je zvanično počela četvrti po redi najveći zimski festival u BiH, Šankanje, a koji je učinio da Vlašić tokom vikenda bude zatrpan turistima. Mnogobrojni posjetioci i ove godine ukazali su povjerenje organizatorima, Sol Azuru i Buena Visti, a koji su sinoć u Sol Azur Areni priredili event koji je pomjerio granice.

Naime, na samom početku večeri za WARM UP bio je zadužen DJ SHABA; a svi su sa nestrpljenjem iščekivali izlazak popularnog Dženana Lončarevića. Prepuna Sol Azur Arena koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta bila je ‘nabrijana’ odličnim raspoloženjem, a Lončarevićev izlazak na stage usijao je atmosferu do maksimuma.

Njegovi najveći hitovi poput ‘Dobro je to’, ‘Loša’, ‘Hvala ti suboto uveče’ odjekivali su SOl Azur Arenom, a popularni Lončarević mnogobrojne posjetioce počastio je i interpretacijama svojih kolega sa estrade.

Najveći hitovi nizali su se do 02.00 sata, a nakon čega je Lončarević svoj nastup nastavio u Hotelu Blanca na VIP AFTER PARTY-u, dok je u Sol Azur Areni nastavljen party uz DJ TED-a i DJ REVE-a.

Veliki broj onih koji su bili ispred Sol Azur Arene najbolji je pokazatelj interesovanja koje je vladalo za sinošnji event, a već večeras sve one koji odluče biti dio najboljeg dešavanja u BiH u Sol Azur Areni očekuju DJ SHABA, DJ TED, DJ REVE, Lexington band i specijalni gost DJ Kizami.

Kako je to izgledalo sinoć u Sol Azur Areni pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića, kao i u videoprilogu?!

[Galleries 468 not found]
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box