Portal 072info

LONČAREVIĆ ‘ZAPALIO’ SOL AZUR ARENU: Hiljade posjetilaca dio Šankanja Vol 4 (FOTO+VIDEO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jučer je zvanično počela četvrti po redi najveći zimski festival u BiH, Šankanje, a koji je učinio da Vlašić tokom vikenda bude zatrpan turistima. Mnogobrojni posjetioci i ove godine ukazali su povjerenje organizatorima, Sol Azuru i Buena Visti, a koji su sinoć u Sol Azur Areni priredili event koji je pomjerio granice.

Naime, na samom početku večeri za WARM UP bio je zadužen DJ SHABA; a svi su sa nestrpljenjem iščekivali izlazak popularnog Dženana Lončarevića. Prepuna Sol Azur Arena koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta bila je ‘nabrijana’ odličnim raspoloženjem, a Lončarevićev izlazak na stage usijao je atmosferu do maksimuma.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Njegovi najveći hitovi poput ‘Dobro je to’, ‘Loša’, ‘Hvala ti suboto uveče’ odjekivali su SOl Azur Arenom, a popularni Lončarević mnogobrojne posjetioce počastio je i interpretacijama svojih kolega sa estrade.

Najveći hitovi nizali su se do 02.00 sata, a nakon čega je Lončarević svoj nastup nastavio u Hotelu Blanca na VIP AFTER PARTY-u, dok je u Sol Azur Areni nastavljen party uz DJ TED-a i DJ REVE-a.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veliki broj onih koji su bili ispred Sol Azur Arene najbolji je pokazatelj interesovanja koje je vladalo za sinošnji event, a već večeras sve one koji odluče biti dio najboljeg dešavanja u BiH u Sol Azur Areni očekuju DJ SHABA, DJ TED, DJ REVE, Lexington band i specijalni gost DJ Kizami.

Kako je to izgledalo sinoć u Sol Azur Areni pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića, kao i u videoprilogu?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
[Galleries 468 not found]
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME