Portal 072info

Lopovi ne miruju: U Zenici izvšrene tri teške krađe

U toku noći 22/23.10. 2017. godine, u ulici ZAVNOBIH-a broj 21, od strane nepoznatog lica je izvršena teška krađa iz putničkog motornog vozila marke “VW Polo”, registarskih oznaka E05-K-174, vlasništvo preduzeća „Fabrika duhana Sarajevo“ d.d., koja je prijavljena od strane lica J.B., iz Zenice. Tom prilikom iz vozila je otuđen CD player i akumulator. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U toku noći 22/23.10.2017. godine, u ulici Adolfa Goldbergera, izvršena je teška krađa iz prostorija preduzeća “Harlequin” d.o.o. Zenica, vlasništvo lica L.A., iz Zenice. Tom prilikom od strane nepoznatog lica je otuđen određen iznos novca. Izvršen je uviđaj, te se poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju izvršene teške krađe.

Dana 23.10.2017. godine, u 20,35 sati, u ulici Crkvice, od strane nepoznatog lica je izvršena teška krađa iz stana vlasništvo lica G.S. Tom prilikom, iz unutrašnjosti stana je otuđen novac. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box