Lopovi vezali pa teško opljačkali bivšu djevojku Marija Balotellija

img 2036
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mediji u Francuskoj i Italiji navode da su nogometaš Mario Lemina i njegova partnerica Fanny Neguesha bili žrtve razbojništva u Nici i to za vrijeme dok je ovaj igrač igrao nogometu utakmicu za svoju reprezentaciju Gabona.

Izvješaji navode da su tri maskirana lopova s oružjem upala u njihovu kuću u Nici te nakon toga vezali tri ženske osobe, a da je među njima bila i bivša zaručnica Marija Balotellija i sadašnja Leminina djevojka – Fanny Neguesha.

L’Equipeu navodi da su lopovi napustili kuću s draguljima i luksuznom robom u vrijednosti od 300.000 eura, a nakon svega Neguesha se oglasila i zahvalila svojim prijateljima na porukama podrške.

Ona je navela da je najsretnija što na kraju niko nije povrijeđen.

“Hvala vam na svim vašim porukama i podršci, svi smo živi i zdravi što je najvažnije. Nezakonita dobit nikome ne koristi, hvala vam barem što ste mi ostavili moje najvažnije bogatstvo – porodicu”, navela je ona.

Mario Lemina je trenutno igrač francuske Nice, a tokom bogate karijere igrao je za Lorinet, Marseille, Juventus, Southampton, Galatasaray i Fulham, a za reprezentaciju je debitovao 2015. godine.

GODISNJICA
MARKETING