Lopovi ženi ukrali janje, pretukli je i autom prešli preko noge

D0D777CB BE40 47C1 AB5C 2B99DAACE77D
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Braneći se da joj ne ukradu janje, 57-godišnja stanovnica ličkog sela Škare prošlog je mjeseca teško povrijeđena. Policija je utvrdila ko su počinitelji i za njima traga, saopćila je u četvrtak Ličko-senjska policija.

Policajci iz Otočca dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili da je riječ o dvojici muškaraca iz Doljana, u dobi od 19 i 25 godina.

Oni su osumnjičeni da su 28. maja 2020. u mjestu Škare teško povrijedili 57-godišnjakinju koju su udarali rukama i nogama te joj zadnjim točkom automobila prešli preko lijeve noge.

Lagali da žele kupiti janje, uzeli ga i pretukli ženu

Zbog toga su kazneno prijavljeni za dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Hina neslužbeno doznaje da su dvojica muškaraca došla u dvorište 57-godišnjakinje i rekli da žele kupiti janje. Kada su janje odabrali i smjestili u auto, žena je vidjela da žele krenuti bez plaćanja.

Držala se za otvorena vrata automobila, suvozač ju je udarao rukama i nogama i srušio na tlo. Kada su krenuli, zadnjim kotačem automobila prešli su preko njene lijeve noge i otišli s ukradenim janjetom, bez da su joj pomogli.

Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac rekao je za Hinu da stanovnici u Doljanima rade puno kriminala, da se policija trudi, ali da se tome još nije stalo na kraj. Djelomično i zbog sudova na kojima postupci traju predugo.