AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Crna Hronika

U Banatskom Velikom Selu kod Kikinde u četvrtak uveče, oko 19 sati, dogodila se tragedija u porodičnoj kući kada je, po svemu sudeći, nesretnim slučajem, stradala D.L. (57).

Ona je život izgubila u kotlovnici za centralno grijanje prilikom loženja vatre. Život je izgubila na licu mjesta.

“Žena je izašla iz kuće i otišla u kotlarnicu da založi vatru radi grejanja. Ukućani su bili u kući, a kada se nije vratila dvadesetak minuta, sin je otišao da vidi zbog čega se zadržala, što se ne vraća. Međutim, kada je ušao u kotlarnicu zatekao je beživotno telo majke. Odmah je pozvao Hitnu službu, ali je lekar, nažalost, mogao samo da konstatuje smrt na licu mesta. Žena je smrtno stradala od opektoina koje je zadobila ložeći vatru”, rečeno je “Novostima”.

Kako je tačno vatra buknula i praktično zapalila ženu koja nije uspjela da se skloni od plamena i pobjegne, zasad nije poznato.

Hitna služba nije uspjela da je spasi, jer je već bila bez znakova života kada je ljekar stigao na mjesto događaj. Hitna služba je o ovoj tragediji obavijestila policiju, koja je potvrdila ovaj tragičan događaj, ne saopštavajući druge detalje.