LUDA ŽURKA: Budite i vi dio najboljeg vikend provoda u gradu (17.04.)

U organizaciji Ekor Cluba Zenica i ovog petka  biće upriličen nezaboravan vikend provod za sve Zeničane i Zeničanke, a oni koji su protekla tri vikenda bili dio ‘Srednjoškolskog party-a’ itekako znaju da je svima onima koji posjete događaj, pod novim nazivom ‘LUDA ŽURKA’, provod zagarantovan.

Tako će i ovog vikenda, tačnije u petak, mnogobrojni Zeničani i Zeničanke još jednom biti u prilici da uživaju sa svojim prijateljima u najboljem dešavanju u gradu, a za kojim iz vikenda u vikend vlada sve veće interesovanje što za rezultat ima prepun Ekor Club.

Za muzički dio večeri pobrinut će se DJ SAMMY BALKGROOVE, a cijena ulaznice za ‘LUDU ŽURKU’ iznosi minimalnih 1 KM, a prilagođene cijene pića još jedan su od pokazatelja da će svi oni koji se odluče biti dio ovog događaja maksimalno uživati.

Organzatori savjetuju da svi zainteresovani čim prije izvrše rezervacije, budući da najavljuju najluđi provod koji do sada nije zabilježen na ovom party-u. Ukoliko niste još uvijek izvršili svoju rezervaciju učinite to već sada putem oficijelne FB stranice klikom OVDJE, te budite dio odličnog provoda u vašem gradu.

Prethodni članakPotvrđeno na bosanskim piramidama: Piramide nisu grobnice faraona nego energetske mašine!
Sljedeći članakLONCI I POKLOPCI: U nedjelju Vjeko Kramer sprema ukusna i zdrava jela na OBN TV