Portal 072info

LUDI MJESEC UZ 072INFO: 365 dana sa vama, nagrađujemo vaše povjerenje!

072INFO365DANASAVAMA

Portal 072info će 29. marta obilježiti godinu dana postojanja u svijetu internet medija, a čime se osnivač i članovi redakcije ponose. Iako svakodnevno svjedočimo nicanju novih portala, svojom profesionalnošću i dugogodišnjem iskustvu stečenom na raznim medijima mlada redakcija uspjela je za kratko vrijeme postati drugačija od drugih i zadobiti zavidan broj podrške kako Facebook članova tako i posjeta na portal o čemu svjedoče podaci sa Google Analytcs-a.

Kako su naši stalni čitatelji navikli, u našem dosadašnjem radu konstantno smo naše čitatelje darovali raznim nagradama koje smo organizovali u saradnji sa našim partnerima, a valja pomenuti i mjesec posta kada smo svakodnevni vršili pregršt nagradnih igara. Sve navedeno organizovali smo kako bismo se našim čitateljima, pored kvalitetnih vijesti i objektivnog pristupa poslu, zahvalili na ogromnoj podršci koja se iz dana u dan povećavala.

Naš mali ali značajan jubilej – 365 dana dana djelovanja i revolucije u svijetu internet medija – odlučili smo obilježiti sa raznim sadržajem koji će biti protkan tokom cijelog mjeseca marta, a kruna aktivnosti u sklopu proslave našeg prvog rođendana upriličit će se 29. marta sa početkom u 20.00 sati u popularnom zeničkom Caffe bar-u FILM – Masarykova 21, a čije detalje još nećemo otkrivati.

Ono čime se također ponosimo i kome se zahvaljujemo jesu naši partneri koji su prepoznali našu ozbiljnost i produktivnost saradnje, a koji su odlučili biti sponzori našeg “ludog mjeseca” i proslave rođendana. Tako će naši čitatelji moći osvojiti vrijedne nagrade naših partnera i to:

 •  Frizersko kozmetički salon ‘Aysun’ – 20 IPL TRETMANA TRAJNOG UKIDANJA DLAČICA
 •  Autoškola ‘IZO-PROMET’ – Instruktor Hrnjić Haris – 2x BON 200 KM
 •  ZipZap – Besplatan priključak i usluga interneta u trajanju od mjesec dana
 •  Divan namještaj – Poklon
 •  Hotel Dubrovnik Zenica – Večera za dvije osobe
 • Apartmani ‘BEDI’ – Vikend na Vlašiću za dvije osobe
 •  Ag-shop ‘Jašarević’ – Poklon
 •  ProComp – Tablet i druge vrijedne nagrade 
 •  IZI mobil d.o.o. Sarajevo – 28 start paketa IZI za dvoje (besplatni razgovori unutar brojeva)
 • Impir Komerc BiH – Srebrena krema i Srebrena zaštita
 •  IZI mobil d.o.o. Sarajevo – Mobilni telefon NOKIA 100 sa 64 KM kredita (box paket sa 12 mjesečnih dopuna po 5 KM + inicalnih 4 KM)

Sve što je neophodno kako biste bili dio ove naše priče koja se zove ‘365 dana sa vama’ jeste da pratite naš portal i Facebook stranicu, a gdje ćemo vas obavijestiti o načinu sudjelovanja u nagradnoj igri kao i detaljima u vezi sa načinom preuzimanja poklona koje su omogućili naši partneri. U nagradnim igrama mogu sudjelovati isključivo oni koji su nam svoje povjerenje ukazali i putem naše Facebook stranice, 072info.

Gest na koji smo se odlučili samo je još jedan od pokazatelja da svakodnevno nastojimo opravdati i nagraditi povjerenje koje ste nam ukazali, a vjerujemo kako ćemo proslaviti još mnogo naših godišnjica zajedno sa vama i našim partnerima.

Vaš 072info Team!

Podijelite članak