Portal 072info

LUDI MJESEC UZ 072INFO Centar za strane jezike “Linguateam” poklanja vaučere od 200 i 100 KM

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dvadeset i devetog marta napunilo se tri godine od kako je pokrenut projekat “Portal 072info”. Osnivač je, okupivši mladu ekipu oko sebe, ponudivši im angažman na potpuno nezavisnom projektu koji je sa jasnim i definisanim ciljevima obećavao ogroman uspjeh, danas “072info” uživa u statusu najčitanijeg portala u Zeničko-dobojskom kantonu i šire.

Kako je tokom proteklih godina jedan od glavnih ciljeva portala bio originalnost, što je zasigurno ispunjena misija, ali i zahvalnost brojnim čitateljima na ogromnoj podršci (više od 300.000 mjesečno) tako se i tokom ovog mjeseca marta i aprila “072info” organizuje “Ludi mjesec” tokom kojih će čitatelji uživati u brojnim nagradama partnera i prijatelja portala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naši vjerni čitatelji, koji su članovi Facebook stranice portala “072info”, bit će u prilici osvojiti uistinu vrijedne nagrade koje će biti simboličan znak zahvalnosti redakcije portala zbog ogromne podrške koju uživa, a sve to pod simboličnim i tradicionalnim nazivom “Ludi mjesec uz 072info”.

U protekle tri godine svog postojanja, osim epiteta najčitaniji portal u ZDK i šire, portal „072info“ ponosi se i brojnim partnerima najpoznatijih firmi/brendova koji su prepoznali naš kvalitet, popularnost i objektivnost, što je za rezultat donijelo saradnju sa više od 70 poslovnih partnera koji su itekako zadovoljni postignutim rezultatima oglašavanja putem našeg portala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I ove godine, zahvaljujući našim partnerima, nagrađujemo vas interesantnim i vrijednim nagradama, koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

OSVOJITE KURS U CENTRU ZA STRANE JEZIKE „LINGUATEAM“

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Centar za strane jezike „Linguateam“, koji je za kratko vrijeme postao najrespektabilniji centar u zeničkoj regiji, odlučio je naše čitatelje nagraditi vrijednim nagradama koje će zasigurno izazvati veliko interesovanje.

Tako će naši čitatelji biti u prilici osvojiti vaučer u vrijednosti od 200 KM i tri vaučera u vrijednosti od 100 KM. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Učestvujte u nagradnoj igri klikom OVDJE, svim učesnicima želimo mnogo sreće!

Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)