Portal 072info

LUDI MJESEC UZ 072INFO Osvojite mjesec dana korištenja usluga Fitness & aerobic club-a Elite

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dvadeset i devetog marta napunilo se tri godine od kako je pokrenut projekat “Portal 072info”. Osnivač je, okupivši mladu ekipu oko sebe, ponudivši im angažman na potpuno nezavisnom projektu koji je sa jasnim i definisanim ciljevima obećavao ogroman uspjeh, danas “072info” uživa u statusu najčitanijeg portala u Zeničko-dobojskom kantonu i šire.

Kako je tokom proteklih godina jedan od glavnih ciljeva portala bio originalnost, što je zasigurno ispunjena misija, ali i zahvalnost brojnim čitateljima na ogromnoj podršci (više od 300.000 mjesečno) tako će i tokom ovog mjeseca “072info” organizovati “Ludi mjesec” tokom kojeg će čitatelji uživati u brojnim nagradama partnera i prijatelja portala.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Naši vjerni čitatelji, koji su članovi Facebook stranice portala “072info”, bit će u prilici osvojiti uistinu vrijedne nagrade koje će biti simboličan znak zahvalnosti redakcije portala zbog ogromne podrške koju uživa, a sve to pod simboličnim i tradicionalnim nazivom “Ludi mjesec uz 072info”.

VRIJEDNE NAGRADE NAŠIH PARTNERA

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

U protekle tri godine svog postojanja, osim epiteta najčitaniji portal u ZDK i šire, portal „072info“ ponosi se i brojnim partnerima najpoznatijih firmi/brendova koji su prepoznali naš kvalitet, popularnost i objektivnost, što je za rezultat donijelo saradnju sa više od 70 poslovnih partnera koji su itekako zadovoljni postignutim rezultatima oglašavanja putem našeg portala.

I ove godine, zahvaljujući našim partnerima, nagrađujemo vas interesantnim i vrijednim nagradama, koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

FITNESS & AEROBIC “ELITE”

Naš dugogodišnji partner najmoderniji Fitness & aerobic „Elite“, koji uživa ogroman respekt u zeničkoj regiji, također je odlučio obradovati naše čitatelje koji su protekle tri godine uživali u tekstovima na našem portalu.

Tako će naši čitatelji osvojit poklon vaučer za mjesec dana besplatnog korištenja najmodernije opreme u čistom, lijepo uređenom prostoru fitness studija, sa mogućnosti korištenja svlačinoca i tuševa.

Sudjelujte u nagradnoj igri klikom O V D J E !

Više informacija o svim nagradnim igrama koje vas očekuju tokom mjeseca marta pročitajte OVDJE.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 2
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6