LUDI MJESEC UZ 072INFO Osvojite ulaznice za nastup Snežane Đurišić u “Trubaduru”

Dvadeset i devetog marta napunilo se tri godine od kako je pokrenut projekat “Portal 072info”. Osnivač je, okupivši mladu ekipu oko sebe, ponudivši im angažman na potpuno nezavisnom projektu koji je sa jasnim i definisanim ciljevima obećavao ogroman uspjeh, danas “072info” uživa u statusu najčitanijeg portala u Zeničko-dobojskom kantonu i šire.

Kako je tokom proteklih godina jedan od glavnih ciljeva portala bio originalnost, što je zasigurno ispunjena misija, ali i zahvalnost brojnim čitateljima na ogromnoj podršci (više od 300.000 mjesečno) tako će i tokom ovog mjeseca marta “072info” organizovati “Ludi mjesec” tokom kojeg će čitatelji uživati u brojnim nagradama partnera i prijatelja portala.

Naši vjerni čitatelji, koji su članovi Facebook stranice portala “072info”, bit će u prilici osvojiti uistinu vrijedne nagrade koje će biti simboličan znak zahvalnosti redakcije portala zbog ogromne podrške koju uživa, a sve to pod simboličnim i tradicionalnim nazivom “Ludi mjesec uz 072info”.

U Zenici će tokom narednog perioda biti realizovani uistinu respektabilni događaji, koji su sa pravom grad čelika “stavili” u žižu interesovanja i pisanja medija širom BiH i regije.

Koncert kraljice narodne muzike u “Trubaduru”

Restoran “Trubadur” tradicionalno organizuje najbolje muzičke događaje u Zenici, priređujući nastupe najrespektabilnijih estradnih umjetnika koji uživaju ogromnu popularnost. Tako će zenička publika biti u prilici da 19. marta uživa u nastupu popularne Snežane Đurišić, koja nesporno uživa u velikom broju poštovaoca njenog rada i muzičke karijere u Zenici.

Shodno navedenom, u okviru “Ludog mjeseca uz 072info” nagradit ćemo naše čitatelje ulaznicama za ovaj muzički događaj koji je izazvao ogromno interesovanje javnosti. 

Sudjelujte u nagradnoj igri klikom OVDJE.

Više informacija o svim nagradnim igrama koje vas očekuju tokom mjeseca marta pročitajte OVDJE.

Svim čitateljima želimo mnogo sreće, vaš 072info Team!

Prethodni članakBIH Kakva je nacionalna zastupljenost u policijskim agencijama?
Sljedeći članakHoroskop otkriva razloge zbog kojih srce može biti slomljeno: Ovnovi nezavisni, Bikovi tvrdoglavi