AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

❗️ LUDI MJESEC UZ 072INFO – NAGRADNA IGRA ❗️

Povodom 6. godišnjice najčitanijeg portala u Zeničko-dobojskom kantonu, sa dva miliona mjesečnih posjeta i 160.000 pratitelja na Facebooku, za naše čitatelje, i ove godine, organizujemo ‘Ludi mjesec uz 072info’ koji će biti protkan brojnim nagradnim igrama kojima se želimo zahvaliti čitateljima na ukazanom povjerenju, a sve uz pomoć naših partnera.

Naš ponosni partner Ag-Shop “Jašarević”​ odlučio je biti dio ove pozitivne priče, pa će tako naši čitatelji od 20 do 22. marta moći sudjelovati u nagradnoj igri gdje vas očekuju vrijedni pokloni našeg partnera i to Nakit sa Swarovskim kristalima, SAT, ali i tri NAGRADE IZNENAĐENJA koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati ISKLJUČIVO članovi FB stranice portala 072info, a imena sretnih dobitnika/ca objavit ćemo 22. marta do 00 sati na našoj FB stranici.

⚠️ Povećajte šanse da upravo vi budete sretni dobitnik nagradne igre, zapratite 072info na Instagramu: https://www.instagram.com/072info ⚠️

Uskoro na našoj Facebook stranici objavljujemo fotografiju sa uputama za učešće u nagradnoj igri, a svim učesnicima želimo mnogo sreće!

VIŠE INFORMACIJA O “LUDOM MJESECU UZ 072INFO: