MACA DISKRECIJA PROZVALA POPULARNOG PJEVAČA: Lukas je loš u krevetu

maca diskrecija4 e1633191682649 750x485 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Maca Diskrecija nakon emisije u kojoj je šokirala sve, kada je javno priznala da je imala seksualne odnose sa Acom Lukasom, a da javnost za to nikad nije saznala, još više je razvezala jezik…

– Imali smo seks prije nekoliko godina. Nije to neki spektakl, jer se on nije dobro pokazao. Jako je loš. Loš mu je spolni organ, loš je u krevetu, pa zato govori da nije bio sa mnom. Mene je iznerviralo to što on poriče, govori svima da je to laž. Ja sam spremna da idem na poligraf. Seks smo imali u hotelu u Lukavcu, dok sam ja još bila nepoznata. Možda je zaboravio ko sam ja pa sad hoće da obnovi gradivo – ispričala je Diskrecija iznervirana što je Lukas negirao da je spavao sa njom.

Podsjetimo, nakon ovih optužbi oglasio se i iznervirani pjevač.

– Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog? Ne razmijem, svako može na televiziji da kaže šta hoće za uspješne ljude! Evo, ja sam imao seks sa Melanijom Tramp, zovi sad nju pa je pitaj za to, da vidiš da li će da kaže nešto, što je tamo neki Aca Lukas rekao za nju, šta bi bilo? – bjesnio je Aca.

GODISNJICA
MARKETING