MACA MAHALAC: Zeničani oduševljeni ‘terapijom’ (FOTO)

DSC00007

Iako je ovih dana bh. javnost bila zbunjena da li će Dragan Marinković Maca nastavljati priređivati “terapiju” svojom predstavom, za naš portal ovaj uspješni umjetnik iskristalisao je cjelokupnu situaciju i odgovorio na mnogobrojna pitanja koja su se ovih dana povlačila po medijima.

Tako je večeras restoran ‘Trubadur’ u zeničkom hotelu Dubrovnik bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a mnogobrojni Zeničani i Zeničanke ostali su oduševljeni predstavom ‘Maca mahalac’ koja je sve vrijeme držala osmijeh na licu prisutnih.

Dragan Marinković Maca također je vidno oduševljen dobrom posjećenošću njegove predstave, ali mu je najprije bilo zadovoljstvo što je prisutna publika uživali u njegovom tekstu koji je na motivima prvobitne predstave ‘Ja, mahalac’ ovaj umjetnik oplemenio i na neki način dramatizovao. Zadovoljstvo publike po odlasku Mace sa scene pokazatelj je da će i ovaj “novi” tekst koji je on napisao definitivno uživati u ogromnoj popularnosti i još većoj podršci javnosti.

“Večeras sam zaista uživao nastupajući pred zeničkom publikom, drago mi je da sam vidio veliki broj ljudi a na čijim licima se vidjelo da zaista uživaju. Radujem se našem skorom susretu, a o zeničkoj publici sam uvijek imao isključivo pozitivno mišljenje ali moram priznati da su me večeras iznova impresionirali” – kazao je Maca po završetku predstave za naš portal.

Kako je to izgledalo večeras u Trubaduru, pogledajte u fotogaleriji.

Copy

 [flagallery gid=219]

Prethodni članakRoma remizirala sa Interom, Pjanić ušao u drugom poluvremenu
Sljedeći članakKošarkašice Čelika savladale Mladog Krajišnika (72:58)