Mačka ugledala zmiju u podrumu pa reakcijom iznenadila mnoge

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Caitlyn Hartley na TikToku je objavila snimku svoje mačke Storm koja je u podrumu ugledala zmiju i mijaukanjem pokušala signalizirati što se događa.

Caitlyn je isprva mislila da se mačka samo želi igrati, no kada je sišla u podrum shvatila je što se događa.

“Bila sam u šoku. Nisam očekivala da ću to vidjeti. Zmija je zaglavila kod prozora”, ispričala je Caitlyn za The Dodo i dodala kako se Storm nije nimalo uplašila, već je šapicom pritiskala prozor ne bi li se sprijateljila sa zmijom.

ČITAJ JOŠ:  SAŠA MATIĆ: Marina Tucaković je zaslužna za 90 posto moje karijere

“Činilo se kao da zmiji pokušava poručiti da ćemo je spasiti. Moj suprug je naposljetku otvorio prozor iznutra te uzeo zmiju i stavio je u kutiju. Iznio ju je van. Srećom, zmija nije ozlijeđena”, ispričala je vlasnica mačke.

“Storm je vrlo znatiželjna. Vrlo je zaigrana, ali i glasna. Ranije me upozorila i na druge životinje koje bi zalutale u naš podrum, poput zeca, žabe… Nakon što smo spasili zmiju, Storm se vratila u podrum i čekala neće li još nešto naići”, zaključila je Caitlyn.

ČITAJ JOŠ:  Zašto je spavanje u čarapama dobro?

“Tvoja mačka je jako pametna”, “Ovo mi je rastopila srce”, “Kako divna mačka”, poručili su pratitelji Caitlyn u komentarima ispod objavljenog videa.

@kittycai15

Storm alerted me to yet another poor creature trapped in our window! Rescuing a snake PT 1. #snake #mystiqueandstorm #rescuingsnake #windowtrap

♬ original sound – KittyCai
GODISNJICA
MARKETING