Mahir Mulalić otkrio svoje poroke

Mahir Mulalić, prošlogodišnji pobjednik “Zvezda Granda” odlučio je da otkrije nekoliko stvari koje o njemu sigurno niste znali.

Prvo pitanje je izgleda bilo baš lako, te je pjevač bez razmišljanja odgovorio da mu je omiljeni film “Gospodar prstenova”. Međutim, nisu mu sva pitanja bila laka.

Navikli smo na njegove sjajne interpretacije pop pjesama još tokom samog takmičenja, te nas nije mnogo iznenadio ni svojim omiljenim pjesmama.
– Definitivno je to “Show must go on”- otkrio je Mahir, a kako nas je zanimalo šta voli da sluša od domaćih pjesama odmah nas je razgalio svojim glasom i zapjevao nam Čolinu “Zagrli me”.

Ipak, narednim pitanjem uspjeli smo da ga zbunimo. Poslije mnogo razmišljanja odlučio se za jednu, a vjerujemo da će vas ovim odgovorom posebno iznenaditi.

– Uf, težak zadatak, pa treba mi vremena sad zaista. Ali ajde jedna od omiljenih Whitney Houston- priznao je Mulalić.

Priznaje da mu je hrana najslabija tačka, te nije uspio da odluči u kom specijalitetu najviše uživa.

– Sve volim! Mene kad pitaju da li volim više da jedem slatko ili slano ja samo odgovorim “Da”. Uživam u domaćoj hrani, ali sada sam malo poradio na ishrani. A od slatkiša volim sve, palačinke, sladolede, dijetalno samo (smijeh).

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE