Portal 072info

Maja Berović o vakcini, trudnoći i novom biznisu!

maja1 750x559 2
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– U 2020. uspjela sam da predstavim svoju liniju šminke, na kojoj sam radila tri godine –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Pop zvijezda Maja Berović rekapitulirala je prethodnu godinu, komentarišući događaje koji su je obilježili. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Pjevačica kaže da je u njenom braku sve kako treba, ali da je beba ipak na čekanju.

– Alen i ja nikada mi nismo imali trzavice. Više od decenije smo zajedno, te tačno znamo šta volimo, a šta ne volimo jedno kod drugog. U svakom odnosu postoje momenti kada postoje neka različita mišljenja, ali uvek se na kraju dogovorimo kako je najbolje da se nešto uradi. Nismo par koji se svađa, jer ne bismo mogli da opstanemo da smo stalno u nekim zategnutim odnosima – otkriva ona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pjevačica je rekla koliko ju je poremetila situacija sa koronavirusom.

– Muzička industrija je možda pretrpjela najveću štetu tokom pandemije. Nisu tu na gubitku samo pjevači, već taj pjevač pjeva u nekom klubu gdje rade konobari i drugi ljudi… Potom neki stilista, šminker i frizer spremaju tog izvođača za nastup, onda neki vozač vozi do nastupa… Produkcija koja će na tom nastupu raditi isto tako trpi u ovom periodu. I još gomila ljudi koji su zaduženi za nastup izvođača. Godina koja je iza nas mi je dobra životna lekcija, shvatila sam kako život može da se promijeni za svega nekoliko dana, te da dođemo u tu situaciju da nema nastupa i da ne možeš da se družiš sa publikom. Ne bih voljela da je pamtim, već da je što prije da zaboravim – zaključuje ona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Nadam se da ovo neće dugo trajati i da će sve ovo proći već na proljeće. Vakcina je stigla, te se mnogi uzdaju u to, tako i ja vjerujem da će nam ona pomoći da već na ljeto organizujemo nastupe. Pročitala sam da je Džej Lo zakazala Američku turneju u maju i da je cijela turneja već rasprodata. Polažem ogromne nade da će se čitav svijet vratiti u normalan tok za nekoliko mjeseci. Vakcinu ću primiti u Austriji, te koju vakcinu budu tamošnje vlasti odredili, tu ću primiti – priznala je pjevačica.

Maja je u protekloj godini pokrenula i sopstveni biznis…

– U 2020. uspjela sam da predstavim svoju liniju šminke, na kojoj sam radila tri godine. Uz sve to, izdala sam album. U sve to sam uložila novac još prije pandemije. Moramo da budemo iskreni, niko ništa ne radi, ako ne želi da zaradi, jer je to osnova svakog biznisa. Vjerujem da će šminka biti odličan biznis u slučaju da ova čitava situacija potraje, ali ne vjerujem da će baš toliko dugo trajati – ističe Maja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nije krila da je ponosna zbog pošto je riječ “bebo” postala kultna nakon njenog velikog hita.

“Ta reč je već postala moj zaštitni znak. Meni je to lijepo i super mi zvuči, pogotovo što je poteklo iz pjesme koja je brzo postala hit. A što se majčinstva tiče, još malo ću to staviti na čekanje, jer još imam planova oko karijere. Čim sve postavim kako želim i napravi da bude onako kako sam zamislila, prelazim na privatne planove”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Alo


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Maya Berović novom provokativnom fotografijom zapalila Instagram

Portal 072info

KARLEUŠA PONOVO PROZIVA: Maya Berović je moja kineska kopija

Portal 072info

Maja Berović se povrijedila na bazenu, vrištala dok su joj pomagali

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME