Majka 11-ero djece pokazala šta im priprema za večeru, a ljudi je napali: ‘To izgleda kao zatvorska hrana!’

Screenshot 3 40
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Trudna mama 11-ero djece Veronica Merritt (36) iz New Yorka nedavno je na TikToku pokazala kako u njenoj kući izgleda priprema i posluživanje večere, ali neki su u tome vidjeli priliku da napadnu njene kulinarske sposobnosti.

Na svom je računu @thismadmama Merritt objavila video s tipičnom večerom za svoje klince; njih čak 11, a ”trolovi” su hranu nazvali zatvorskom.

– Danas sam za večeru odlučila napraviti jednostavnu tjesteninu bez mesa, s umakom i smrznutim povrćem uz hljeb s bijelim lukom – rekla je u svom videu u kojem pokazuje kako kuha tjesteninu i povrće dok se hljeb grije u pećnici.

Nakon toga tjestenini i povrću Merritt dodaje umak od paradajza i porodična večera je gotova, a u komentarima su se brzo pojavile i kritike.

“Jadna ta djeca, šta moraju jesti”, napisala je jedna TikTokerica, a mišljenje mnogih bilo je da joj hrana nalikuje na zatvorsku i da sami to nikad ne bi pojeli.

Ipak, ubrzo su se oglasili i oni koji su je imali potrebu braniti. “Ove komentare vjerovatno pišu oni koji svojoj djeci podgriju nešto već gotovo, a ova žena hrani njih 11-ero”, napisala je jedna TikTokerica, pa su se javili i drugi koji su se složili da sigurno nije lako svaki dan smisliti raznovrstan i zdrav jelovnik koji će sve zadovoljiti.

“Odavno sam prestala obraćati pozornost na mišljenje trolova, ne bih nikad imala 11-ero djece da nisam”, kratko im je odgovorila Merritt.

@thismadmama

Dinner for my #largefamily #11kids #thismadmama #dinner #foodtok

♬ Taste It – Ikson