Majka čije je dijete otela dadilja: Izgubila je bebu i htjela da kaže bivšem dečku da se porodila

policija 2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

K. B. iz Kruševca, majka bebe koju je odvela dadilja, ispričala je da je bejbisiterku J. J. pronašla preko Facebook grupe “Mame Kruševljanke”. Kako kaže za portal Nova.rs, javila se na oglas koji je ona postavila jer joj je trebala dadilja za bebu.

– Držim časove engleskog jezika i trebala mi je pomoć na par sati. Plus zbog rada u kući. Jer suprug radi u drugom gradu, i česti dolazi preumoran kući – priča majka za portal Nova.rs.

Kaže da se J. J. javila i da su se vidjele. Rekla je da je jako komunikativna i da joj je ispričala da je već imala sa iskustva sa čuvanjem djece svojih rođaka.

ČITAJ JOŠ:  Užas: Muškarac u frižideru pronašao zamrznuto tijelo bebe

Slikala ličnu kartu

– Odmah sam joj slikala ličnu kartu. Prvi put je čuvala bebu dva sata. I istu večer mi je poslala poruku sa pitanjem da li sam zadovoljna njenim radom – kaže K. B.

Ali, kakao je ispričala, nakon što je pregledala njen Fejsbuk profil, vidjela je njenu sliku na kojoj je trudna. I to joj je bilo sumnjivo, jer joj to nije spomenula u razgovoru.

– Pitala sam je odmah. Rekla mi je da je izgubila bebu, da je otac djeteta bio u paralelnoj vezi i da ju je presrela druga njegova žena. Nakon toga je doživjela stres, i pobacila. Rekla sam joj da skloni tu fotografiju, ali ona je odbila – kaže ova majka.

ČITAJ JOŠ:  Kako se kreću cijene u kafićima i restoranima na Kopaoniku, popularnom zimskom odredištu u Srbiji

Još jedna šansa

Kaže da je nakon toga razgovarala sa suprugom i da su pričali o toj situaciji. Odlučili su da joj pruže još jednu šansu. I dogodilo se da je dadilja otišla sa bebom.

– Policija je uradila sjajan posao. Pronašli su odmah moju bebu. Ostaje mi žal i odgovoronost zbog toga. Ali, nisam mogla da znam da će tako nešto uraditi – kaže ova majka.

Podsjetimo, dadilja se sumnjiči da je bebu staru 40 dana koju je čuvala izvela u šetnju, ali umjesto da je vrati u dogovoreno vrijeme, odvela ju je u kuću svog momka. Policija je tu i pronašla dijete. Dadilja je potom u policiji iznijela šokantnu odbranu. Rekla je da je navodno imala pobačaj u decembru, a da porodica ništa o tome nije znala.

ČITAJ JOŠ:  Izvukao mladića iz auta, izbo ga nožem i pobjegao

I onda je htjela bivšem dečku da kaže da se porodila, te da je zato odvela bebu kući.

GODISNJICA
MARKETING