tuca zene screenshot youtube ilustracija
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 28, 2021 @ 23:10
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
FIXGEHALT

Majka (64) i kćerka (33) iz Podravine uhapšene su nakon što su se posvađale i počupale pa je morala intervenisati policija.

NER FIT

Sve se dogodilo sredinom avgusta ove godine u porodičnoj kući u Podravini oko 17.30 sati, i to nakon što je majka ušla kćerki u sobu i prigovorila joj da “leži cijeli dan”, javlja “danica.hr“.

“Ne možeš ležati cijeli dan, ne možeš besplatno biti pod mojim krovom, nemaš nikakve novce. I k**vo, tražiš si j***če, stavljaš svoje gole slike na internet”, vikala je majka na svoju kćerku.

Ali, kćerka joj nije ostala dužna. 

Tekst se nastavlja nakon reklame

“Nisi ni ti ništa bolja, slikala si se i imala bogate ljubavnike. I ti si, ku**o, ništ koristi, pogledaj se kak’ si ružna, niko te neće, mene si ostavila sa bakom, a ti si se ku**ala”, vrijeđala je kćerka majku, dodaje pomenuti portal.

Kćerka je nakon toga krenula u hodnik kako bi nazvala hitnu i policiju, ali majka je odmah došla za njom te su se počele međusobno naguravati. U jednom trenutku je kćerka majku snažno povukla za kosu, nakon čega su prestale.

Policija je obje odmah uhapsila te su prenoćile u policijskom pritvoru i drugi dan oko 15 sati puštene na slobodu. Sudija ih je kaznila sa po 600 kuna zbog porodičnog nasilja, ali ne moraju ništa platiti s obzirom da im se uhapšene računa kao dva dana zatvora.

Majka je, inače, penzionerka i neudata majka dvoje djece s penzijom od 2.500 kuna, a kćerka razvedena majka djeteta bez posla i primanja, dodaje “Danica.hr”.

LIDER