mama tetovaze
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
Kurbani 2021

Nije nikakva tajna da su tetovaže nešto što će ostati na tijelu do kraja života. Zato, prije nego što se bilo ko odluči na ovaj hrabar korak treba dobro da razmisli.

Jedna mama po imenu Kelly iz Manchestera se sigurno neće pokajati zbog svojih tetovaža, jer joj pomažu da ne zaboravi na rođendane svoje djece.

Naime, ona ima sedmoro djece i, kako kaže, teško joj je da se pored svih obaveza koje ima sjeti kada je kom djetetu rođendan, pa je tako odlučila da datume rođenja istetovira na svom tijelu.

Tetovaža na kojoj su ispisani rođendani djece  - undefined
Foto: TikTok: Tetovaža na kojoj su ispisani rođendani djece

“Molim vas, nemojte me osuđivati. Imam previše obaveza i ovo je bio savršen način da nikada ne zaboravim na dečije rođendane”, objasnila je svoj potez Kelly.

Nju na društvenoj mreži TikTok prati više od 280.000 osoba koje su veoma zainteresovane za njene tetovaže, pa su je zamoli da kaže sva imena deca i njihove datume.

Počevši od početka, Kelly je otkrila imena djece i iznenadila sve kada je rekla da samo u julu proslavlja čak tri rođendana.

“Tri rođendana su u julu i to u isto sedmici. Naporan posao, ali vrijedi vidjeti njihova nasmijana lica”, rekla je ova mama.

Kellyn nalog na društvenoj mreži je uglavnom posvećen njenom nevjerovatnom šminkerskom umijeću, ali povremeno pokazuje detalje privatnog života, pa je tako skoro otkrila da ona i suprug planiraju još jedno dijete.

“Planiramo još jedno dijete i ne znam da li bismo stali na broju osam”, zaključila je ova žena.