Portal 072info

MAJKA LOMILA KOSTI BEBI: Supruga mi je rekla da se dijete nažuljalo na cuclu!

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Ljekari kod mališana konstatovali prelom ključne kosti i modrice po cijelom tijelu, a provjerava se da li je žrtva zlostavljanja.

Šestomjesečna beba iz sela Slatine primljena je u petak u jagodinsku bolnicu s prelomom ključne kosti i modricama po cijelom tijelu, a ljekari i policija utvrđuju da li je bila žrtva zlostavljanja budući da je prije samo dva mjeseca primljena u bolnicu s prelomom butne kosti!

Policija je povodom ovog slučaja saslušala bebine roditelje Zorana (45) i Jelenu Bojović (17), ali oni zasad nisu osumnjičeni za nasilje u porodici.

Modrica ispod oka

Zoran Bojović je rekao za Kurir da je u petak, kad je došao s posla, vidio da njegov sin ima modricu ispod oka.

– Supruga mi je rekla da se dijete nažuljalo na cuclu i ja sam joj povjerovao. Ipak, odveo sam ga kod ljekara i oni su rekli da ima i prelom ključne kosti! Zato su mu stavili gips i zadržali ga u bolnici – kaže Zoran.

On objašnjava da je pitao suprugu kako je dječak polomio ruku, ali odgovorila mu je da ne zna.

– Radim po cio dan i supruga je uglavnom sama s djetetom. Šta se dešavalo kad ja nisam bio kod kuće, ne znam. Jelena tvrdi da ga nije maltretirala, jedino je moguće da ga je slučajno ispustila i da se tako povrijedilo, ili da je palo ako ga je ostavila samog i da to nije smjela da mi kaže – kaže Zoran.

On kaže da je prekjuče bio na razgovoru u policiji i da su ga ispitivali puna četiri sata.

– Rekao sam im da je moja žena vodila računa o djetetu kad sam ja bio s njima. Hranila ga je, kupala, oblačila… Besprjekorno se ponašala prema njemu u mom prisustvu. Da li ga je tukla i zlostavljala kad su bili sami, ne znam, jer nisam vidio. Vjerujem da ga nije namjerno povredila – tvrdi Zoran.

Njegov sin je prije dva mjeseca bio u bolnici zbog preloma butne kosti.

– U avgustu mu je bila polomljena noga. Supruga je i tada bila sama s njim. Rekla je da je s bebom radila vježbice za kukove i da mu je malo jače i nezgodnije cimnula nogu i tako ga povrijedila. Ljekari tada nisu zvali policiju jer im ništa nije bilo sumnjivo – kaže Zoran.

Otac u šoku

On dodaje da je šokiran što policija i ljekari misle da je dječak žrtva nasilja u porodici.

– Jelena je mlada i možda se ne snalazi najbolje s detetom, ali ne vjerujem da ga je tukla. Ja svog sina nikad ne bih povrijedio. On je predivna i vesela beba – očajan je Zoran.

Podijelite članak