Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić dan prije smrti govorila za medije: Evo šta je poručila

Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić dan prije smrti govorila za medije: Evo šta je poručila

Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića, umrla je danas u Zlotu, nezvanično saznaje portal Nova.rs.

Svetlana Dragijević jučer je dala intervjuu u kojem je govorila kako je već dugo ostala potpuno sama u porodičnoj kući u Zlotu.

– Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvijestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne. Niko me više ne posjećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali rijetko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašten. Jednog sam sina sahranila, drugi je u zatvoru, Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama. Snalazim se kako znam i umijem – kazala je Svetlana Dragijević dan prije svoje smrt.

– Radoslav je tražio da se advokat promijeni, ništa ne znam o tome. Njega bi trebalo uskoro da puste kući valjda do 29. maja, a Dejan je u Beogradu. Kako će se ovo završtiti ne znam, ali znam da od mojih niko nije kriv. Policija me više ne posjećuje, zar su malo ovde bili, vala dosta je više – istakla je Svetlana Dragijević tada.

Uprkos priznanju sina da je ubio malenu Danku Ilić 26. marta, Svetlana Dragijević nije vjerujovala da je to istina, već je istakla da je to bilo pod pritiskom. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE