Majka otkrila kako joj je prijateljica zavela sina i silovala ga

nasilje porodica dijeca zlostavljanje 2 872x581 1

Jedna žena u Ujedinjenom Kraljevstvu tvrdi da je prijateljica zavela njenog 13-godišnjeg sina dok ga je čuvala i to prije nego što je dječaka optužila za silovanje.

Lija Kordis (20) osuđena je u maju na 30 mjeseci zatvora jer je seksualno iskoristila dječaka sa kojim je u periodu od 2017. i 2018. godine u nekoliko navrata imala seksualne odnose. Ova djevojka, koja je u tom periodu imala 17 godina, davala je mališanu slatkiše kako ne bi pričao o zlostavljanju, javljaju britanski mediji.

Ona je u međuvremenu zatrudnila sa 13-godišnjim dječakom i rodila kćerku, a tom prilikom je lažno tvrdila da ju je maloljetnik zapravo silovao. Majka dječaka kaže da ju je ovaj užas “raskidao na komade”, prenosi Telegraf.

– Lija je bila prijatelj porodice kome smo vjerovali. Upala je u sobu mog sina kada nisam bila tu. Igrao bi video igrice, a onda bi ga ona spopala. Nikada to nije pokušavala kada sam bila kod kuće, znala je kako je to pogređno. Lija je visoka žena, a moj sin je bio mali dječak kada je zlostavljanje počelo. Gnušam se od ovoga – kazala je majla dečaka za Dejli star.

Kako javljaju ostrvski mediji, majka maloljetnika u prvom mahu branila je Kordis kada su se pojavile optužbe. Rekla je da je njen sin bio previše uplašen da prizna šta se desilo tako da je prvobitno lagao policiju. Majka je sve shvatila kada joj je prijateljica kazala da je postala baka.

– Kada sam shvatila na šta je mislila, sve se zavrtjelo oko mene. U jednom trenutku, sve mi je bilo jasno. Moj sin je odmah priznao šta se desilo. Kordis ga je upozorila da ne govori o ovome, jer se plašio nje – objasnila je uznemirena majka.

Posle DNK testa utvrđeno je da je dječak stvarno otac rođene djevojčice koja je u međuvremenu data na usvajanje. Majka maloljetnika rekla je da je njen sin “skrhan bolom” što nije bio u mogućnosti da vidi svoju kćerku.

– Oduzeli su mi praunuče, moj sin je postao otac tako rano… Sve ove stvari su bile nevjerovatno traumatične za nas. On će moći da vidi kćerku tek kada napuni 18 godina. Ovo ga je užasno povrijedilo, imao je nervni slom – objasnila je majka.