Majka sinu (4) vezala oči dok ga je njen nevjenčani muž silovao u zatvoru, oboma po 20 godina zatvora

Majka sinu (4) vezala oči dok ga je njen nevjenčani muž silovao u zatvoru, oboma po 20 godina zatvora

Dijeteteov očuh Lajonel Bartolomej (31) koji se nalazio u zatvoru od augusta 2009. zbog nasilja i majka silovanog dječaka Sabrina Boner (25) priznali su sve tačke optužnice za silovanje i seksualno zlostavljanje dijeteta koji sada ima osam godina. 

U pritvorskom centru u zatvoru u Tulu, majka je svom sinu stavila povez preko očiju i natjerala da klekne na stolicu ispred njenog nevjenčanog muža i zatim mu držala ruke dok je on dijete brutalno silovao.

Cijeli slučaj je pokrenuo pitanje, zašto zatvorsko osoblje nije zaustavilo silovanje dijeteta niti je čin primjetila, a koji se odvijao u postoriji koja bi trebalo da bude pod nadzorom tokom posijete njihovog zatvorenika koji je izdržavao zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici s dijagnozom šizofrene tendencije.

Istražitelji su otkrili da su crne kese za džubre bile korištene za pokrivanje stakla na prozora vratima soba za posijete, prenijela je agencija AFP.

Tužilac u slučaju pred sudom u Strazburu, opisao je ponašanje majke dijeteta kao ponašanje koje nije čak svojstveno ni životinjama prema svojim mladuncima i ocijenio da je očuh silovatelj “sadista u najčistijem obliku.”

Blic.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS