Mali heroj iz Zenice Ajdin Žigonja ponovo treba našu pomoć

Dragi nasi prijatelji evo vec dvije sedmice nas Ajdin lezi u Kantonalnoj Bolnici Zenica, zbog temperature koja je bila danima.
Uradzeni su mu razni snimci i nalazi na pedijatriji, ali je teperatura i dalje bila prisutna, na kraju kao sto znate uradzen mu je magnet lijeve nadkoljenice na koju se Ajdin zalio, kasnije ultrazvuk i rengen gdije je potvrdzeno da je Ajdinu slomljena lijeva nadkoljenica, koja se nastimala i Ajdinu je stavljen gips, medzutim ono sto je brinulo doktore je ta tekucina i velika upala u i oko butne kosti, te su doktori zahtijevali biopsiju.
Zatim je Ajdin prebacen na ortopediju gdije su mu jakim lijekovima uspijeli neutralisati temperaturu i postepeno je spadao i CRP koji je na zadnjim pretragama 6, zadnjih dana Ajdin nema nikakvih problema, otok je spao, nema temperature, nalazi su jako dobri, osim tog nalaza koji pokazuje jako slab D vitamin, i Ajdin je dobio i nekoliko terapija za kosti.
Pouceni ranijim iskustvima i strahotama zbog kojih smo izmedzu ostalog i otisli za kliniku Acibadem gdje je Ajdin operisan vec tri puta, mi smo se i ovaj put odlucili za odlazak u Tursku.
Nalaze smo vec poslali, a odgovor je da ce Ajdinu trebati se operisati nadkoljenica i da ce mu biti uradzene sve analize i kontrole sto se tice te tecnosti, takodze nam je receno da ce sve kostati izmedzu 25.000 € i 30.000 €.
Mi smo na racunu imali oko 24.000 KM koje su bile namijenjene za robotik vjezbe u Dubrovniku gdje je Ajdin trebao ici, ali evo ta sredstva sad preusmjeravamo za ovonastalu situaciju.
Moram reci da je od objave nase i novog apela pa do sad uplaceno za nekih 10 dana preko 21.000 KM, tako da mi na Ajdinovom racunu imamo preko 45.000 KM i zelim da vam se zahvalim iz sveg srca, molim Dragig Allaha da vas sve nagradi.
Ako Bog da mi za Istanbul putujemo utorak, da bi Ajdin u srijedu bio vec na klinici, idemo automobilo, jer Ajdin ne smije putovati avionom, zbog gipsa, pritiska i zbog te upale i svega oko kosti da ne bi nedaj Boze dobio trombozu noge.

P.S.
Dugo smo razmisljali i donijeli odluku da se Ajdinu ako bude moguce u jednoj operaciji uradi i operacija lijevog skocnog zgloba koji je iskrenut kod Ajdina i da konacno Ajdin kad se ako Bog da oporavi moze normalno vjezbati hodati.
Ako se doktori sloze mi ne znamo koliko ce tonsve zajedno kostati, o cemu cemo vas naknadno obavjestiti.
Dragi prijatelji Allahovo iskusenje je takvo da se nas Ajdin mora bor, hvala Dragom Allahu na ovolikoj Ajdinovoj zelji za napredkom, hvala Allahu na vama dobrim ljudima kojih je jako puno.

Molim vas budite uz nas, mi vas trebamo ❤️

Ajdinu se moze pomoci uplatama na njegov ziro racun, te uplatama preko paypal racuna.

#paypal_racun : zigonje@gmail.com

#Za uplate iz BiH
Intesa SanPaolo Banka Zenica
Na ime: Ajdin Zigonja
Racun banke:154-001-00000019-10
Broj Ajdinovog tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.
(Ako kojim slucajem nece da prihvati slovo Z,onda mozete staviti broj 2)

#Za uplate iz inostranstva:
Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.
Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11
IBAN:BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slucaju,stanju ili bilo koja pitanja , mozete kontaktirati oca od Ajdina ,Elvis Zigonja
Kontak telefon: +38762062226(viber ili Whatsapp) ili na facebook grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ZIGONJI ili licnom profilu Elvis Žigonja