MALO KOJI MUŠKARAC BI TO PRIZNAO: Bivši muž Emine Jahović šokirao javnost

CD927B45 0DF1 4F7D B256 087601FD5EA4
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Poznato je da mnogobrojni muškarci, nikad ne bi priznali da su poklekli pred trendom estetskih korekcija, šta više, za većinu je to sramotno.

Međutim, Mustafa Sandal nije jedan od njih. On je najotvorenije uradio nešto, što je većini muškaraca nezamislivo. Naime, bivši muž Emine Jahović je upotpunosti otvorio dušu o korekcijama, koje je radio na sebi, te je otvoreno novinarima priznao da koristi botoks.

ČITAJ JOŠ:  EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA: U Turskoj mi je bilo strašno, Mustafina majka nije mogla očima da me gleda

– Nisam protivnik estetskih prepravki. U posljednje vrijeme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvijek budem fit, a sport je jedan od sastavnih dijelova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro – tvrdi Mustafa, a potom se osvrnuo i na koji način on gleda na život, s obzirom da su se u proteklom periodu susreo sa mnogobrojnim skandalima:

ČITAJ JOŠ:  Alarmantni podaci: Tri milijarde ljudi u svijetu nema uslove za pranje ruku, pojačan rizik od zaraze

-Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvijek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svijet. Usredsredite se na lijepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je vjerovati u to – tvrdi pjevač.

GODISNJICA
MARKETING