Portal 072info

Maloljetnica napadnuta u školi u BiH, policija istražuje slučaj

Screenshot 1 1781
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Donjeg Vakufa početkom ove sedmice zabilježen je incident u Mješovitoj srednjoj školi u kojem je fizički napadnuta 13-godišnjakinja, potvrđeno nam je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona. Kako saznajemo, četiri maloljetne osobe su povezane s ovim slučajem, protiv kojih se, u saradnji s nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad poduzimaju zakonom propisane mjere.

“U utorak 22. septembra u 19 sati policijskoj stanici Donji Vakuf je prijavljeno da se u sali srednje škole nalazi maloljetnica s vidnim tjelesnim povredama. Po zaprimanju prijave na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su potvrdili navode ove prijave. Povrijeđena maloljetnica je prevezena u Dom zdravlja Donji Vakuf radi ukazivanja ljekarske pomoći, odakle je upućena u Kantonalnu bolnicu Travnik”, kazao nam je glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

Međutim, ovaj slučaj naljutio je korisnike društvenih mreža iz Donjeg Vakufa koji tvrde kako je 13-godišnjakinja silovana, ali kako niko o tome ne govori. Prema nezvaničnim informacijama, u travničkoj bolnici nisu potvrdili da je riječ o silovanju, ali daljnja istraga o ovom slučaju će razotkriti kako je došlo do incidenta u srednjoj školi.

Klix

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 5
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Pronađeno tijelo na Bjelašnici: Nepoznati muškarac ubijen iz vatrenog oružja

072info.com

KAKANJ: Iz Binga ukrao dva gela za kosu

072info.com

Tragedija: Tinejdžer (15) preminuo nasred ulice

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6