Portal 072info

Maloljetnik priznao policiji da je vlasnik plantaže indijske konoplje

20 19
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nastavljajući pojačan rad na otkrivanju i dokumentiranju kaznenih djela iz oblasti zlouporaba opojnih droga službenici kriminalističke policije MUP-a Posavskog kantona su temeljem prethodno prikupljenih kriminalističko-obavještajnih saznanja doznali da maloljetnik iz Donje Mahale, općina Orašje kod sebe posjeduje opojnu drogu marihuanu, saopćeno je iz MUP-a Posavskog kantona.

On je doveden u službene prostorije PS Orašje, gdje je policijskim službenicima predao tri stabljike zelene boje koje svojim izgledom podsjećaju na stabljike indijske konoplje čime je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, a o čemu je obaviješten nadležni tužitelj.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner
Maloljetnikova plantaža indijske konoplje
Maloljetnikova plantaža indijske konoplje

Provodeći kriminalističko istraživanje policijski službenici su došli do saznanja, a maloljetnik je u cijelosti i priznao, da je vlasnik i plantaže na kojoj su pronađene četiri stabljike indijske konoplje, a koju plantažu su službenici kriminalističke policije pronašli 29. septembra na lokalitetu Mlake u blizini Vodotornja u Donjoj Mahali, općina Orašje.

 Zbog toga će protiv maloljetnika nadležnom tužilastvu Posavskog kantona biti podnesen izvještaj o izvršenom krivičnom neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Avaz

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 6
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Nakon porodične svađe policajac ubio suprugu pa sebe

072info.com

Tragedija u porodičnoj kući: Mladić izvršio samoubistvo očevim pištoljem

072info.com

NESREĆA U BIH: Prilikom pada sa skele povrijeđena dvojica radnika

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6